Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ?
R RossKing Kayıtlı Üye 10 Ağu 2013 #4 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? İrademe Hakim Olmak == Her Zaman İçin ..
M Moreas Bayan Üye 10 Ağu 2013 #5 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Deniz Kenarında Tatilde Olmak
'-DamLa Bayan Üye 10 Ağu 2013 #6 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Deniz Kenarında Tatilde Olmak
R ritmik123 Banned 13 Ağu 2013 #8 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Deniz Kenarında Tatilde Olmak
zeynepy Bayan Üye 14 Ağu 2013 #9 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Dünayaca tanınmış biri olmak
sllsn Bayan Üye 6 May 2014 #10 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Deniz Kenarında Tatilde Olmak
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Ağu 2014 #11 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Onun bana gerçekten aşık olmasıyla beraber zengin olup aynı zamanda dünyaca ünlü olmak ve deniz kenarında tatilde olmak. :I :I
---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Onun bana gerçekten aşık olmasıyla beraber zengin olup aynı zamanda dünyaca ünlü olmak ve deniz kenarında tatilde olmak. :I :I
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 13 Ağu 2014 #12 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Arayip şakaydi demesi
mortal00 Kayıtlı Üye 13 Ağu 2014 #13 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Hep hayalimdir benim dünyaca ünlü olmak
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 28 Kas 2015 #17 ---> Şu Anda İstediğiniz Şey Ne oLabiLir ? Dünyaca Tanınmış Biri OLmak
DuyGuN Bayan Üye 16 Eyl 2016 #19 Piknik Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi