Stres'limisin? Degilmisin ? sallanırsa Stres'lisin sallanmassa Stresli deilsin :p :p
lamazigo Bayan Üye 22 Eki 2008 #1 Stres'limisin? Degilmisin ? sallanırsa Stres'lisin sallanmassa Stresli deilsin
lamazigo Bayan Üye 22 Eki 2008 #3 hahaha komik şey seni demin birine baktım mı ıkısı dönuyodu şimdi hepsi ala ala
ayDın00 Banned 22 Eki 2008 #6 lamazigo' Alıntı: sen kendin başlı başına sitres yapıosun bana Genişletmek için tıkla ... hıhh çıkıyorum işte konudan
lamazigo' Alıntı: sen kendin başlı başına sitres yapıosun bana Genişletmek için tıkla ... hıhh çıkıyorum işte konudan
ayDın00 Banned 22 Eki 2008 #8 lamazigo' Alıntı: hemende alınırmışşş Genişletmek için tıkla ... geyiğe çevirme be konuyu alınırım tabi :181:
lamazigo' Alıntı: hemende alınırmışşş Genişletmek için tıkla ... geyiğe çevirme be konuyu alınırım tabi :181:
ayDın00 Banned 22 Eki 2008 #10 lamazigo' Alıntı: sen başlatıyosun hep bana kalıyo ya:19::19: Genişletmek için tıkla ... hemende zırlarmış bebe gibi ağlama
lamazigo' Alıntı: sen başlatıyosun hep bana kalıyo ya:19::19: Genişletmek için tıkla ... hemende zırlarmış bebe gibi ağlama
_KsK_ Kayıtlı Üye 3 May 2009 #15 ---> Stres'limisin? Degilmisin ? zangır zangır sallanıyo karşıyaka maçı var bugün ondan galiba..paylaşım için saol..
---> Stres'limisin? Degilmisin ? zangır zangır sallanıyo karşıyaka maçı var bugün ondan galiba..paylaşım için saol..