StrapLez GeLinLik Damga Vurdu.!
eMLy dυѕLєяƒσя&# Kayıtlı Üye 22 Tem 2008 #2 6. ya bayıLdım.. işte böyLe oLcak benim geLinLiğim.oFs.
qösdé Banned 22 Tem 2008 #3 hahaha hiç sevmıom bunLarı geLinlik dedqn kabarık böle hawaLı olcek hahaha saoL cnm yormn içn rca://
funny_she Bayan Üye 12 Ağu 2008 #8 bjkqoLiq.qzD.' Alıntı: hahaha hiç sevmıom bunLarı geLinlik dedqn kabarık böle hawaLı olcek hahaha saoL cnm yormn içn rca:// Genişletmek için tıkla ... hehe , bnde öle düşünüorm valla , öle kabarık olucak ki yürüyemicksin yani öle sefiorm bn bak bu çok datlu saol cnm
bjkqoLiq.qzD.' Alıntı: hahaha hiç sevmıom bunLarı geLinlik dedqn kabarık böle hawaLı olcek hahaha saoL cnm yormn içn rca:// Genişletmek için tıkla ... hehe , bnde öle düşünüorm valla , öle kabarık olucak ki yürüyemicksin yani öle sefiorm bn bak bu çok datlu saol cnm
Chatlaq_ Bayan Üye 6 Kas 2008 #16 2. gelinliğe bayıldım yaa straplez gelinlik alcam kendime evlenirken off cnım çekti
zeyycan Bayan Üye 25 Ara 2008 #18 Straplez gelinliği cok guzel gösteriyor hava katıyor benim gelinliğimde öyleydi vede ben kabarık gelinliklerden cok hoslanıyorum kuğu gibi
Straplez gelinliği cok guzel gösteriyor hava katıyor benim gelinliğimde öyleydi vede ben kabarık gelinliklerden cok hoslanıyorum kuğu gibi