Stoch'un tartışılan hareketi!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Lider Galatasaray'ı deviren golü atan Fenerbahçeli Miroslav Stoch, maç sonu sarı kırmızı forma ile büyük tepki çeken bir harekete imza attı..

fb_stoch_uzgun_01.jpg

Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch, Galatasaray formasını kalçasına sıkıştırdı. İşte o tepki çeken görüntü...

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından, Miroslav Stoch'un elindeki Galatasaray formasını kalçasına koyması tepki topladı. Fenerbahçeli futbolcu Stoch'un derbinin ardından yaptığı hareket Galatasaray taraftarını çıldırttı.

gs_for.jpg

Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar olaya büyük tepki gösterirken; Fenerbahçeliler bu durumla eğlenerek Galatasaraylılar'ı kızdırmayı seçti. Galatasaraylı taraftarlarından bazıları o formada Türkiye bayrağı var diye isyan ederken; Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray formasında Türk bayrağı olmadığını söyledi.

541983_10150830381306399_393873956398_12184729_843724209_n.jpg

Sporcuda olsan, taraftarda. Önce adam olacaksın, saygı ve terbiye bileceksin.

Kim hangi formayı yapar ise yapsın, terbiyesizlikten başka bir şey değildir.

Eminim forma değiştirmeyide Stoch istemiştir...

Veren de hata, ite kemik verilir sadece, önüne sofra kurdun mu şaşırır...

---> Stoch'un tartışılan hareketi!

İnsanda olsan insan gibi yorum yapmayı bilmiyorsan forman oralarda gezer efendim. Sen ite kemik derken önce kendi pitbull'unu doyur her maç ağzı açık geziyor. Resmine hitaben de;
Galatasaray Fenerbahçe play off serisi basket maçı
GSTV spikeri: Nevriye sakatlandı üzerine sert oynamalıyız
FBTV spikeri: Bahar kötü düştü umarım kötü bir şeyi yoktur
Bir resimle olacak iş değil bu. Önce insan

xD
Tasvir ettik, insanlar daha iyi idrak ederler diye.
Kötü mü ettik.

Stoch'a Galatasaray formasını verirsen, n'apacağını şaşırır... Aklı sıra bir şey yaptığını sanmış, ama yanılmış...

Başka olaylardan örnekleme yaparak yorum yapmayıda pek seviyorsunuz. Konuya yorum yapmak gerekir...

O değil adamın takımında it diye yazılıp melo diye okunan bir adam var bu durumda bile örneklemeler yapılıyor sıkılıp çekinmeden. Kirpi de yavrusunu yumuşak tüylü yavrum diye severmiş zaten xD
Galatasaray formasına senin oyuncunun saygısı yok stoch ne yapsın. Arda nın dedikleri hala kulaklarımda. Bkz:bu nasıl forma la ........ gibi. Nedense birden kutsal olduğu anlaşıldı formanın. Konu forma konusu sen insanı kişiselden vuruyorsun sonra da konu değiştiren ben oluyorum. Dedim ya resim alıntısıyla olmuyor bu işler

O formayı öyle yapan herkese istediğim gibi dayarım lafı.
Arda Turan'ın dediği kendini ve Galatasaray'lıları ilgilendirir seni ilgilendirmez.
Bunu bir idrak et. Feneri ilgilendiren bir olay yok işin içerisinde, o formanın rengine söylenmiş bir cümle, bu sadece Galatasaray camiasını bağlar...

Melo'nun isminin ' it ' diye yazıldığını bilmiyordum, senden öğreniyorum.
Teşekkürler bilgilendirme için.

*
Konulara ;
herkes kelime dağarcığına göre yorum yapar, zekasına görede algılar...

Laflarımı gayet belli kurallar çerçevesinde kullanırım, yerine görede lafıda direkt yada imâlı ve adabına uygun dokundururum.

Konu benim için bitmiştir, şimdi isteyen herkes dilediği yorumu yapsın...

Hadi iyi geceler Buğra...

Forma zaten gerektiği yere dayanmış sende nereye dayarsan daya lafı. Doğru Arda demiş siz tamam demişsiniz takmışsınız o bandı yine de koluna buda sizin büyüklüğünüz. Senin kurallar çerçeven çok güzelmiş sadece çerçevesi görünüyor içi boş. Ben rakip takımdaki adama köpek yakıştırması yapayım karşılığında ki tepkiye de ima ve adaptan dem vurayım. Herkesin zekası da dağarcığı da kendine canım kardeşim, buradan bakınca da ben farklı görüyorum seni kendimden. Haydi iyi geceler

Moderatör tarafında düzenlendi:

insan görünümlü Melo köpek olduğunda niye gıkınız çıkmadı. geçiniz efendim.. hak ettiği yerde forma.

Beni alakadar etmez Gs,Fb ama merak ettiğimden dolayı bir şey soracağım ;
O Galatasaray formasın da Türk amblemi yok mu ?

Önüne Sıkıştırsa Başka Birşey Denirdi Oraya Sıkıştırmış Bu ŞekiLde AnLaşıLmış Sanmıyorum Kasti oLarak Yaptığını.

Önüne Sıkıştırsa Başka Birşey Denirdi Oraya Sıkıştırmış Bu ŞekiLde AnLaşıLmış Sanmıyorum Kasti oLarak Yaptığını.

aynen :)

Mirosla Stoch : Başka bir takımın formasını giymem söz konusu bile olmaz. Böyle olunca şortuma soktum.

Miroslav Stoch:Hem rahatça sevinebildim, arkadaşlarıma sarılabildim. Hem de bir başkasının formayı kapmasına engel oldum

Miroslav Stoch : Ben yanlış bir hareket yapmadım. Bir saygısızlık veya aşağılama niyetinde değildim.

Kötü Niyetle Yapmamıştır Öyle Umuyorum Sevinç İle Ne Yapacağını Şaşırmıştır.
Futbol Oynayanlar Vardır Böyle Önemli Maçlarda Dünyayı Unutursunuz.

Futbol Yada Adı Herneyse Spordur. Sporla , Farklı Duyguları Yanyana Getirmemek Gerekir Sever Sevinirsiniz. Ama Hakaret Yada Dalga Geçmeyi İNSANA Yakıştırmıyorum.

İkiside Türk Takımı Neticede. Tatlı Rekabeti Seviyorumda Aptalca Yapılan Davranışları Sevmiyorum.
Melo
Stoch

İkisinide Severim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri