Stoch Slovak basınına patladı

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'de son dönemlerde formayı unutan Slovak futbolcu hakkında çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.
lbrrt.jpg

Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan ve takımdan ayrılmak istediği konuşulan Miroslav Stoch sessizliğini bozdu.

Genç oyuncu son dönemlerde Sarı-Lacivertli takımda forma giyememesi ve performans düşüklüğü hakkında ortaya atılan iddiaları Türk medyasını referans alarak kendisi hakkında olumsuz haberler yapan Slovak basınına ateş püskürdü.

Slovak basınına konuşan Stoch, "Türkiye'de bu tip haberler çıkıyor. Asıl korkunç olan şey, bu yazılanların Slovak basını tarafından bana karşı bir silah olarak kullanılması. Basının benimle sorunu olup olmadığını bilmiyorum ama buradan resmen ilân ediyorum: Benim için önemli olan antrenmanlara yüzde yüz konsantrasyonumu verip maçlara hazır olmam. İlerleyen dönemlerde formama kavuşacağıma inanıyorum. Kulübümle herhangi bir sorunum yok" dedi.

23 yaşındaki futbolcu Slovakya'nın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Litvanya ile oynayacağı maçın kadrosuna davet edilmemişti.

---> Stoch Slovak basınına patladı

geldiğinde çok daha farklı bir performans sergiliyordu..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri