Stinko

Stinko

Kayıtlı Üye
Adım Barış :D Soyadım ****** :D 21.9 Yasındayım :D Ögrenciyim .... Mekan Ümraniye :D aslen Tosyalıyım :D Fanatik bi GALATASARAY taraftarıyım :D basketbol,Futbol,Voleybol hem oynamayı hem seyretmeyı severım :D

Yemek yapmayı ve yemeyi severım :D kıtap okumaktan pek haz etmem bu yasımızaa kadar oku oku yeter saten :D vsvsvs

Kendımı anlatmayıda pek beceremem kı :D

saten 2 senedır burdayız tanımıssınızdır artık :D

Son düzenleme:
---> ~~Stinko~~

ALLAH ALLAH, ben sen bu konuyu ilk actiginda yorum yaptigimi hatirliyorum. bu sayfanin bos olmasina hayret ettim...

stinko yani lakovic kardesim bu senin kisisel sayfan degil mi? :)

hayret, neyse hatta, konuyu actiginda, actigin gun senin boyle bir konu acmani bekliyordum bende diye yorum bile yaptigimi hatirliyorum :) ilginc...

neyse, sayfan hayirli olsun kardesim. nezaman actin bilmiyorum ama, yada diger sayfan nereye gitti onuda bilmiyorum ama yadaaaaaaaaaaaaaaa en buyuk ihtimal ben yanlis hatirliyorum. :)
velhasil kelam. stinko kardesim, bir kac kardesim gibi hernekadar bazi konularda (siyasi) hem fikir olmasakta guncel konularda, mizahi konularda yazismaktan zevk aldigim bir kardesim.
kendisi cok sevdigim kardeslerimin arasindadir. cok sevecen, sicak kanli, mizah anlayisi yuksek, degerli bir kardesim.

---> ~~Stinko~~

ALLAH ALLAH, ben sen bu konuyu ilk actiginda yorum yaptigimi hatirliyorum. bu sayfanin bos olmasina hayret ettim...

stinko yani lakovic kardesim bu senin kisisel sayfan degil mi? :)

hayret, neyse hatta, konuyu actiginda, actigin gun senin boyle bir konu acmani bekliyordum bende diye yorum bile yaptigimi hatirliyorum :) ilginc...

neyse, sayfan hayirli olsun kardesim. nezaman actin bilmiyorum ama, yada diger sayfan nereye gitti onuda bilmiyorum ama yadaaaaaaaaaaaaaaa en buyuk ihtimal ben yanlis hatirliyorum. :)
velhasil kelam. stinko kardesim, bir kac kardesim gibi hernekadar bazi konularda (siyasi) hem fikir olmasakta guncel konularda, mizahi konularda yazismaktan zevk aldigim bir kardesim.
kendisi cok sevdigim kardeslerimin arasindadir. cok sevecen, sicak kanli, mizah anlayisi yuksek, degerli bir kardesim.

eski stinko yeni Lakovic :D güzel düsüncelerın ıcın tesekkur ederımmm :)

Konu Açık. Tekrar Düzenleyebilirsiniz....

Sanırım bu sefer oldu :D

---> ~~Stinko~~

kardesım gunde 100 sayfa kıtab okumanı tavsıye ederım .. Dil'i açar :) :D

h.olsun sayfan

---> ...Lakovic...

Son Zamanlarda En çok Dinledigim Parca ÖzeL :)

Budaaa İyi yaa :D

Bizim Şarkımız <3 :D

---> Stinko

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] , kişisel sayfa başlığında sadece " nickiniz " yazabilir. Bölüm kuralları. Nickiniz baslıgınıza eklendi. Eğer önceki baslık eski nickinizse, yenisiyle degistirildi.

:pp

---> Stinko

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] , kişisel sayfa başlığında sadece " nickiniz " yazabilir. Bölüm kuralları. Nickiniz baslıgınıza eklendi. Eğer önceki baslık eski nickinizse, yenisiyle degistirildi.

:pp

manyakmısın kızım sennn :D benn unuttum bu konuyuu bea :D gıttın buldunn mu :D bravoo sanaa :D yonetımm calısıyoo agaa :D tesekkurler :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri