hiç gülmedim ki performansında dusus var artık güldürmüyorsun ramonn
terk edince:ki::ki:
kendımee gelmısım
yani barış soğudum birden
Valla haksizlik yapiyirsuniz ramonaxi'ye
Guzel birdey eklediginde tsk cok guzel olmus diyorsunuz hosunuza gitmedimi begenmedim gulmedim diyorsunuz ohh ne ala memleket.
Bir kac sefer denk geldim boyle yorumlara
Ornegin kizlarda. Prenses yada guzel bi tip oldumu "tsk, cok guzel" diye yorumlar ama sasi bes çirkin oldumu simbol resimler "begenmedim, gulmedim, baskasinla dalga gec" tarzi yorumlar geliyor. keza erkeklerdrde ayni
baaaaarısss dersler senı ne hale getırmıs
genelde benim öyle sıkıntım yok istediği kılağa sokar beni mahsat eğlence o yüzden serbest [MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] bunu da bilir xD
abla sende abartma yaa ben her konuda benzer yorumları yapıyorum ve ramon ile aramızda ki bi şaka bu haksızlık falan yok
Sakin belirli bir kisiye dedim. Benim hafizam nikleri aklimda tutacak kadar saglam degil.
Bi iki kere denk geldim ondan dedim ))
Bubarada stinko senin bukadar yakisikli sportmen beklemiyordum kizlar gozlerinizi yumun asik olabilirsiniz aniden
[MENTION=38790]ramonaxi[/MENTION] hakkını veriyor canım konuları güzel ve ben eğleniyorum her kılığa sokabilir beni hahaha [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] anladım ben seni canım
herkes zayıfladın dıyordu ama bu kadarını bende beklemıyordum
bı kac ayakalmaz evrenden yok olursun hehe
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.