Stinko banned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ParadokS

Kayıtlı Üye
Banlanan: Stinko.

Banlayan: Ben.

Sebeb ;

Öncelikle arkadaşın kısa bilgilerine bakıyoruz ;

Arkadaş forumda geçmişi olan konuları falan bilen bir arkadaş..

Konu ismi ;

Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım..

Çok net değilmi bunu anlamamak yada görmemek için ya sorunlu olmak lazım yada kör.

Arkadaşın konuya yazdığı mesaj ;

Editlenmeden önceki hali;

geereksiz üye.. (until....) :D

Utanmasaydın bari üyenin nickinin devamını getirseydin. Neyse naptık bu yorumdan sonra mesajını düzenleyip altınada not düştük, düştüğümüz not;

Konu ' ParadokS tarafından (31-12-2011 Saat 12:28 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: konunun başlığını göremicek kadar körseniz sizi gerekli yerlere gönderebilirsiniz. İSİM YOK !

Az önce ne demiştik konunun ismini göremiyorsanız yada anlamıyorsanız ya körsünüzdür yada sorunlu.

Arkadaş bu notu gördükten sonra kendisi halen haklıymış gibi konuyu uzatmaya konuyu geyiğe vurmaya hatta bizimle alay geçmeye devam etmiştir işte mesajları ; ( Eğer bu tavırlarına devam etmeseydi mutlu mesut forumda olacaktı şu an )

konunun başlığını göremicek kadar körümmm :D beni gerekli yerlere gönderseneeee :D:D

gönderrr artıkkk bea :D

adam banaa gider yapıyo sen orda otur :D:D

ısım vermem aga :D ısım verınce mesaj edıtlenıo :D:D dalgaaa gecıyomm yaa :D

fikirtepeee cocuguyuzz aga adamın aklınıı alırızz hesabıı :D hehehe :D saka bı yana adam bana körr dioo yaa nee zorumaa gıttı varya :D:D :D

adam mı kaba olduu bıraz pardon genc delıkanlı yaaa :D :D aynen gozluk takcamm en sonn benıı gereken yere gonderır ıns :D:D

Ne oldu bunları yazınca delikanlı senmi oldun fikirtepe çoçugusun ya. :) bizle alay ettin güldün eğlendin zevkmi aldın bundan. Şu sanal o kadar abartılıyorki artık resmen ego savaşına döndü bu işler.

Sonuç olarak bir arkadaş o konuya gelipte isim vererek yorum yapıyorsa ve bununda yöneticiler tarafından editleneceğini biliyorsa bu işin içinde art niyet vardır, oda yetmezmiş gibi mesajı editlenince yöneticilerle alay üstüne alay etmeside başka iş tabi.

Neyse bu konuyu böyle uzata uzata yazmak istemezdim ama herkes görsün istiyoruz üyeyi banladımı boş yere banlamıyoruz, şahsi sorunlardan banlamıyoruz.. Burdaki tüm yönetici arkadaşlarım ve bende insanız elimizden geldiğince 0 hatayla yönetmeye çalışıyoruz. Tabi bu siz üyelerimizin tarafındanda desteklenir olması lazım. Yani bize mesaj yazarken, konu açarken kurallara uygun yazarak destek olmanız lazım.

Hepinizi seviyor ve yeni yılınızı kutluyoruz. :)

Süre: 3 Gün Kardeş, Yanlız Döndüğünde Konuyu Uzatmayalımki Kimseler Kırılmasın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri