"Steaua'yu bana bırakın"

Sяc'N

Kayıtlı Üye
"Steaua'yu bana bırakın"

Sakatlığı geçen yıldızımız Lincoln, G.Sarayımızı Devler Ligi'ne taşıyarak yönetimin verdiği para cezasını affettirmeyi hedefliyor.

104 BİN EURO CEZA ALMIŞTI

Sezon başı hazırlıklarına bir hafta geç kaldığı için 104 bin euro para cezası alan Lincoln, Steaua Bükreş maçlarını bir fırsat olarak görüyor. Brezilyalı yıldızımızın, Rumen takımı karşısında oynayacağı futbolla Şampiyonlar Ligi kapısını açıp cezayı affettirme planları yaptığı öğrenildi.

SKİBBE'YE GARANTİ VERDİ

Sakatlığı geçen ve iki gündür takımla birlikte çalışan sambacımızın, idmanlarda çok istekli olduğu belirtiliyor. Skibbe, Ümit'in yokluğunda Lincoln'e Nonda'nın yanında serbest adam olarak görev verecek. Yıldız oyuncumuzun, Alman hocamıza, "Steaua'yu bana bırakın" dediği bildirildi.

Kaynak: Pasfotomaç

bak bırader
oyuncuları sureklı asagılayıcı kelımeler kullanıyorsun bılesın
sana ne demısse demıs
senın takımın mı deıl
senın oyuncunmu deıl
yorum yapma daha ii bence

aşağılayıcı bi kelimemi bul öle qel;)aşağılama kawramın baya deqşk hrlde

ikincisi bu konular yorum yapılmk için açılıo

üçüncüsü sadece kötü elştride deqil ii olan eleştrilermizide qözönüne alın tartışmak içi ortam aramayın ;)

aşağılayıcı bi kelimemi bul öle qel;)aşağılama kawramın baya deqşk hrlde

ikincisi bu konular yorum yapılmk için açılıo

üçüncüsü sadece kötü elştride deqil ii olan eleştrilermizide qözönüne alın tartışmak içi ortam aramayın ;)

lıncolnu kucuk dusurmek ıcın dedıgını sende bende cok ii bılıyoruz
ben ortam aramıyom kardes
sen yorumlarına dıkkat et yeter ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri