Deniz kızı
Bayan Üye
Star TVden Büyük Hilmili eğlenceli tanıtım
Stardan yıldızlarına özel tanıtım filmi
Yeni sezona iddialı hazırlanan Star, yıldızlarını özel bir tanıtım filmi ile tanıttı. İlk kez izleyici ile buluşan Starın yeni sezon tanıtım filminde sevilen dizi Kardeş Payının iki fenomen karakteri Büyük Hilmi (Şinasi Yurtsever) ve oto tamircisi Sezai (Ayhan Taş) rol alıyor.
Büyük Hilmi ve Sezai İş Başında!
Tanıtım filminin senaryosunda; Starın yeni dönem tanıtımında tüm starlarının posterlerini açık hava reklam alanlarına asacağını duyan Hilmi yine işini bilir ve tüm billboardları satın alıp, Stara kiralar. Hilmi, her zamanki kurnazlığı ile Sezaiyi ilanların billboardlara asılmasını konusunda ikna eder. Sezai için ilk şok bir kamyon posterin altında kalması ile başlar ve eğlenceli diyaloglar eşliğinde yıldızların posterleri asılır.
Çekimden detaylar
Starın yeni dönem tanıtım filminin yapımını Anima İstanbul üstlendi, yönetmenliğini ise Mehmet Kurtuluş yaptı. Görüntü yönetmeni Hayk Krekosyandı. Filmin fon müziği ise Starın relansman şarkısı da olan Kenan Doğulunun Şans Meleğim şarkısı oldu. 85 kişilik ekibin çalıştığı film, 3 ayrı mekanda 2 günde çekildi. Post prodüksyon ise 6 günde tamamlandı.
Televizyongazetesi