ßuDå ßên~måSåL~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> ßuDå ßên~måSåL~

Meleğim ßeßeğim ßirtanem... : ) Harikasın... Hatta MükemmeLiz :pp Kendimede pay çıkarayım arada... GüzeL'im ßenim Seni Çok Seviyorum.... Allah'ım Hakedene ßağı$Lasın... Ama Önce ßana ; ) Iyiki varSın en değerLi VarLıqım...

---> ßuDå ßên~måSåL~

canıSım,ßirTanem her$eyim o senin harikaLığın..mükemmeLiz taßi :pp iyik varSın meLeğim seni çok ama çok seviyorum aLLah'ım gönLümüze göre verSin. .

---> ßuDå ßên~måSåL~

Konuşmaların , Duruşun Sen Dediğini Yapan ve Sert Bi' Kıza Benziyosun Doğrumuyum Sert Derken Kararlı Yanlış Anlama.. ( :

Güzel ve Hoş Bi' Kızsın Dilediğinin Yanında Olması İle.. : )

---> ßuDå ßên~måSåL~

Konuşmaların , Duruşun Sen Dediğini Yapan ve Sert Bi' Kıza Benziyosun Doğrumuyum Sert Derken Kararlı Yanlış Anlama.. ( :

Güzel ve Hoş Bi' Kızsın Dilediğinin Yanında Olması İle.. : )

ßi kız oLåråk åğıR ßå$Lı oLmåLıyım Tåßiki :) ßu DêviRdê ßöyLê Pêk kız kåLmådı åÇıkCåSı ßunu êTRåFımDå çok görüy0rum ve hiç ßi zåmån kendimi değiŞtirmedim Deği$tirmem De NeySem o oLdum. . özenTi oLmadım oLsaydım eğeR şuan ßa$ka k0numda oLurdum...sıkıLdıkÇa kendime deği$ikLik yaptm kimSeyi deği$tirmeye çaLı$madım kenDi kenDime takıLdım...dı$arı çıkma aLı$kanLığım ßiLe yokTuR..neden diye sorarSanız Güvenemiyorum artık hiçKimSeye i$te ßöyLe ya$ıyorum hayatımı kendi aLemimde ewde :) konu konu aÇtı ßak neLer söyLedim :) t$k ederim yorumun iÇin aLLah razı oLsun :)

---> ßuDå ßên~måSåL~

►MåsåL◄;2355931' Alıntı:
ßi kız oLåråk åğıR ßå$Lı oLmåLıyım Tåßiki :) ßu DêviRdê ßöyLê Pêk kız kåLmådı åÇıkCåSı ßunu êTRåFımDå çok görüy0rum ve hiç ßi zåmån kendimi değiŞtirmedim Deği$tirmem De NeySem o oLdum. . özenTi oLmadım oLsaydım eğeR şuan ßa$ka k0numda oLurdum...sıkıLdıkÇa kendime deği$ikLik yaptm kimSeyi deği$tirmeye çaLı$madım kenDi kenDime takıLdım...dı$arı çıkma aLı$kanLığım ßiLe yokTuR..neden diye sorarSanız Güvenemiyorum artık hiçKimSeye i$te ßöyLe ya$ıyorum hayatımı kendi aLemimde ewde :) konu konu aÇtı ßak neLer söyLedim :) t$k ederim yorumun iÇin aLLah razı oLsun :)

Böyle Özelliklerde Birilerinin Var Olduğunu Duymak Sevindirici .. ;)

---> ßuDå ßên~måSåL~

Kendimi övmek değiLdi amacım,yanLı$ anLa$ıLmasın kesinLikLe...tamamen oLduğumu söyLedim :)

---> ßuDå ßên~måSåL~

►MåsåL◄;2355936' Alıntı:
Kendimi övmek değiLdi amacım,yanLı$ anLa$ıLmasın kesinLikLe...tamamen oLduğumu söyLedim :)

Kendini Övmek İçin Bi' Sebebin Yok Kimse Yanlış Anlamaz Tamamen Düşündüğümü Söyledim Bende. . :R

---> ßuDå ßên~måSåL~

♥ ԼคԼ ♥;2355991' Alıntı:
Hiçççççç : ) ßiz ßi$ey Yapmadık , masumuz : )

Sizi Suçlayan Yok Zaten Hanfendi İstekte Böyle Bi'şey Diyemeyiz Size , Ortaya Konuştum Alınan Varmı Üstüne ? :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri