Canim cok Tatlisin ALLAH sayibine bagislasin
Konuşmaların , Duruşun Sen Dediğini Yapan ve Sert Bi' Kıza Benziyosun Doğrumuyum Sert Derken Kararlı Yanlış Anlama.. ( :
Güzel ve Hoş Bi' Kızsın Dilediğinin Yanında Olması İle.. : )
♥ ԼคԼ ♥;2355928' Alıntı:ßenim kuzenim sonuçta : )
Konuşmaların , Duruşun Sen Dediğini Yapan ve Sert Bi' Kıza Benziyosun Doğrumuyum Sert Derken Kararlı Yanlış Anlama.. ( :
Güzel ve Hoş Bi' Kızsın Dilediğinin Yanında Olması İle.. : )
►MåsåL◄;2355931' Alıntı:ßi kız oLåråk åğıR ßå$Lı oLmåLıyım Tåßiki ßu DêviRdê ßöyLê Pêk kız kåLmådı åÇıkCåSı ßunu êTRåFımDå çok görüy0rum ve hiç ßi zåmån kendimi değiŞtirmedim Deği$tirmem De NeySem o oLdum. . özenTi oLmadım oLsaydım eğeR şuan ßa$ka k0numda oLurdum...sıkıLdıkÇa kendime deği$ikLik yaptm kimSeyi deği$tirmeye çaLı$madım kenDi kenDime takıLdım...dı$arı çıkma aLı$kanLığım ßiLe yokTuR..neden diye sorarSanız Güvenemiyorum artık hiçKimSeye i$te ßöyLe ya$ıyorum hayatımı kendi aLemimde ewde konu konu aÇtı ßak neLer söyLedim t$k ederim yorumun iÇin aLLah razı oLsun
►MåsåL◄;2355936' Alıntı:Kendimi övmek değiLdi amacım,yanLı$ anLa$ıLmasın kesinLikLe...tamamen oLduğumu söyLedim
Kendini Övmek İçin Bi' Sebebin Yok Kimse Yanlış Anlamaz Tamamen Düşündüğümü Söyledim Bende. . :R
♥ ԼคԼ ♥;2355988' Alıntı:Hmm Tamam O Zaman : )
♥ ԼคԼ ♥;2355991' Alıntı:Hiçççççç : ) ßiz ßi$ey Yapmadık , masumuz : )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.