sstonee

sstonee

Kayıtlı Üye
hosgeldiniz.gif

Evet Bende Gaza GeLdi Ve Kendimi Tanıtacağım hahaha

Evet ArkadaşLAr BaŞlıyorum Sandalyelerinize Sıkı Yapışın :160:

Adım Mehmet. 17 Yaşında (17 Bitmek Üzere hahaha )Lise Öğrenciyim..1,70 boyunda 59 Kq'yim...Denizli Merkezde Doğdum Ve HaLa denizli Merkezde Yaşıyorum..
Hayata Zorluklarla Başlamışım.. Küçükken Çhok Hastalıklar Geçirmiişim Ama Şuan Sapa Sağlamım ;)

GeneLde Slow + Pop Takılırım

Dıştan Sessiz Sakin Ama Birisi olarak bilinirim Ama Bi Okadarda Can Yakıcı Biriyim hahaha

Benim Resmimi Merak Eden ArkadaşLar Buyrun Tıklayınız

Yaklaşık 2 yıldır Forum Siteleri İle Uğraşırım.. Şuana Kadar Bir Çok Sitede Görev Aldım.. ve Kendime Şahsıma Ait Site bulunmaktadır.. Bu Siteyi Öle Google'da Gezerken Şans Eseri buldum.. 1 & 2 Hafta Ziyaretçi Olarak Dolaştım Ama Sonradan Hayanamayıp Üye Oldum :160:

Aşk Durumu :) Sevgilim Var :160:

Taraftarı olduğum Kulub GALATASARAY Ama OKadar Fanatik Değilimdir hahaha

Yabancı TakımLardan AC Milan'ı Çhok Severim
ac_milan_logo.jpg

En Sevdiğim Futbolcu : ''Ricardo Izecson dos Santos Leite Kaka'' Veya Kısaca Kaka Leite ;)
198.bmp

En Sevdiğim Türk Sanatçı : Murat GöğeBakan Hastasıyım

Yabancılardan : Yohanna ~ Alexander Rybak

img650x367.jpg

yohanna.jpg

HobiLerim: Futbol ~ ArkadaşLarım ile Sürekli Gezmek ~Pc Ba$ında Sabahlamak ~ Forum Sitelerinde Takılmak

Fobilerim: Köpek + Örümcek :19:

Online Oynadığım OyunLar : İ Can FootbaLL Hastasıyım.. Oyundaki Adım Stone Man :) Oyunu Oynayan Varsa bana Ulaşsınlar :)
210.bmp

17 Yaşımda Olmama Rağmen Hala Cizgi Filim İzlerim hahaha
217.jpg

En Sevdiğim ResimLerim:
222.jpg

225.gif

En on Okuduğum Kitap: SinekLi BaKKaL :D :8:

VaLLa Daha Aklıma Başka Bir Şey Gelmiyor.. Eğer Merak Ettiğiniz Ba$ka Soru vArsa buradan Sorun Ben Cevap Vereyim hahaha

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> sstonee^^

O REsim Benim İdealım :D:D Genelde Her Sitede Avatar Olarak Bunu Kullanırım hihihi

---> sstonee^^

Güzel bir sayfan olmuş,tebrik ederim..
Demek sen de hayatı dolu dolu yaşayanlardansın :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri