Sitem ~GünceL~ .
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 3 Eki 2009 #3 ---> ßoNißoN ( : Resimler Çok büyük Allah sevdiklerine bagışlasın kardeş güzelsin
geNGar Kayıtlı Üye 3 Eki 2009 #7 ---> ßoNißoN ( : resimler çok büyük gözlerimkamaştı ama gözüküyorsun güzelsin asb
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 3 Eki 2009 #9 ---> ßoNißoN ( : yas kaçki asb güzeLsin
n@z Bayan Üye 3 Eki 2009 #11 ---> ßoNißoN ( : ©ﻕΞתς яΞiš;1915575' Alıntı: Ben seni bi yerden tanıyorum ama çıkaramadım. Genişletmek için tıkla ... aynenn kaç yaşındasın canım çok güzelsin bu arada benden güzel olmasanda :2:
---> ßoNißoN ( : ©ﻕΞתς яΞiš;1915575' Alıntı: Ben seni bi yerden tanıyorum ama çıkaramadım. Genişletmek için tıkla ... aynenn kaç yaşındasın canım çok güzelsin bu arada benden güzel olmasanda :2:
Sitem Bayan Üye 3 Eki 2009 #12 ---> ßoNißoN ( : Nazcım Senden güzeL oLamam ki ( : Yas 19 YoLun yarıSı eder ( :
n@z Bayan Üye 3 Eki 2009 #16 ---> ßoNißoN ( : canımm:2: yaw benden büyük kimse yokmuuuu çıkarmaya çalışıyorum hala seni biyerlerden
---> ßoNißoN ( : canımm:2: yaw benden büyük kimse yokmuuuu çıkarmaya çalışıyorum hala seni biyerlerden