ßLaCK.AnqeL
Bayan Üye
:106: :106:
HoSgeLDiniZz..
:106::106:
HoSgeLDiniZz..
:106::106:
qece qce uyKu tutMadı Kısaca Bnde KendiMi tanıtıyıM dediMm.. :2:
29 eyLüL 1992 de düNyaya qeLmiŞim
iSmimi önCe CemiLe (babanemiN iSmi demişLEr) ama babanem kabuL etmeyiNce Ceyda KoymuşLar.. [babaneMe de çoK benzetirLEr huy oLSun dış qörünüş olsun ws. iSmimiZde aynı oLsa tam oLuCaKmışTıK ]
AnKaraLıyım… AnkaRada doqmuŞum şimdi de haLa AnKarann küÇüK biR böLqeSinDe yaŞamaKtayıM meRkeZede bi hayLi uZak otuRduqum yeR bu yüZden peK sewmiyoruM ama oLSuNn..
OkuyoRumm.. Lise 3. SınıftayıMm.. OkuLumuda hiç sewmiyoRum L bir an öNce Lisenin biTmesini istiyoRum… [çK prbLemim oLdu okuLda.. öqRetmenLeR arKadaşLarıM. Çoqu şeyi özeLLikLede hayatımın kötü ZamanLArını doStukLArımın yaLAn oLduqunu burada qöRdm..]
BabanemLeRiN iLK torunuyuM J [onLAr içiN yeRim qeneLde farKLı oLdu aMa aLmanyada yaşadıKLarıiÇiN peK bunu hiSSettiRemediLer..]
qeneLde aiLe içiNDe amCamLar fLn yani “ßüyüK Sıpa” ya da “Sıpa No 1” DerLer
2 kardeŞiZz… Ben büyüqüm [KrdeşimLe peK anLaşamam..]
iSmimi önCe CemiLe (babanemiN iSmi demişLEr) ama babanem kabuL etmeyiNce Ceyda KoymuşLar.. [babaneMe de çoK benzetirLEr huy oLSun dış qörünüş olsun ws. iSmimiZde aynı oLsa tam oLuCaKmışTıK ]
AnKaraLıyım… AnkaRada doqmuŞum şimdi de haLa AnKarann küÇüK biR böLqeSinDe yaŞamaKtayıM meRkeZede bi hayLi uZak otuRduqum yeR bu yüZden peK sewmiyoruM ama oLSuNn..
OkuyoRumm.. Lise 3. SınıftayıMm.. OkuLumuda hiç sewmiyoRum L bir an öNce Lisenin biTmesini istiyoRum… [çK prbLemim oLdu okuLda.. öqRetmenLeR arKadaşLarıM. Çoqu şeyi özeLLikLede hayatımın kötü ZamanLArını doStukLArımın yaLAn oLduqunu burada qöRdm..]
BabanemLeRiN iLK torunuyuM J [onLAr içiN yeRim qeneLde farKLı oLdu aMa aLmanyada yaşadıKLarıiÇiN peK bunu hiSSettiRemediLer..]
qeneLde aiLe içiNDe amCamLar fLn yani “ßüyüK Sıpa” ya da “Sıpa No 1” DerLer
2 kardeŞiZz… Ben büyüqüm [KrdeşimLe peK anLaşamam..]
peKi neLeri seweRim..?
aRkadaş ortamımLa takıLmayı onLrLa wakit geçirmeyi çok sewerim [tbi şimdi güvendiğim işte benim arkadaş ortamım dediqim bi ortamım yoK]
ewde yaLnıZ kaLmayı ve yaLnızKen müZik dinLeyip ağLamayı [diceksiniZ ki inSan ağLamayı seweR mi? Ama inanın beni haaytımDa rahatLatan teK şey]
biraZcıK yemek ayrımı yapaRımm…
Siyh Rengini ÇoK sewerim..
Kahve haStasıyım qünde 3 bardak mutLaka içiorumduR
DokTor hobim war dokTora gitmeyi çok sewiyorum
uyuMayı çoK sewiyoRum...bıRakSaLar bi ömür uyuabiLirm...
aRkadaş ortamımLa takıLmayı onLrLa wakit geçirmeyi çok sewerim [tbi şimdi güvendiğim işte benim arkadaş ortamım dediqim bi ortamım yoK]
ewde yaLnıZ kaLmayı ve yaLnızKen müZik dinLeyip ağLamayı [diceksiniZ ki inSan ağLamayı seweR mi? Ama inanın beni haaytımDa rahatLatan teK şey]
biraZcıK yemek ayrımı yapaRımm…
Siyh Rengini ÇoK sewerim..
Kahve haStasıyım qünde 3 bardak mutLaka içiorumduR
DokTor hobim war dokTora gitmeyi çok sewiyorum
uyuMayı çoK sewiyoRum...bıRakSaLar bi ömür uyuabiLirm...
KendiNi begenmiş parasıyLa her şeyi Satan aLabilceğini düşünen inSanLArDan nefet edeRimm…
KLasiK bşy ama kitap okumayı gerçekten çoK sewiyorum… ayda 3 kitp mutLaka bitiriyorum… [şuan 68 kuşagını okuyorum]
Taby Ki ||düsLer forumu|| çooK sefiorum waZqeçiLmezLerimDen ßiri haLine qeLdi J
Çok duyquSaL bir yapıya Sahibim maalesef J herşei ciddiye aLır çabuK kırıLır çabuk küSer çabuk ağLarım…
En çoK gitmeK istediğim şehir iZmiR J umaRım bir gün gidiCem…
çoK kaRaRsız biriyimDir… Bu kaRaSızLık haaytımDA çoK şey kaybettiRDi....
En sewdiqim mevSim soNbahaRdıR J
maLesf. OkuLun woLyboL takımınDayım [15 no]
Takım TuTmuyorum..
geneLlikLe roCk yada metaL dinLerim... ama tabi baZen ruh haLime qöre bu durum deqiŞebiLiyoR...