ßiz ßirßirmizin Dualarıydık....

BynCaSual

Bayan Üye
Oruç Gißisin ßana Tutması Müßah Saatsiz Acması Günah.... Öyle Çok Özlüyorumki Seninle Olan Saniyeleri Öyle Kıskanıyorumki Şimdi Resimlerimizi..O Şimdi ßurda Olmalıydı Diyorum...Şu Kalbin ateşini Görmeliydi ...Zamanla Geçer Diyorlar Herkes Gelir ßilirim Ama Sen Gelemezsin Ne Çok Uzağımda Nede Çok Yakınımdasın...Vedalaşma Şansımız Olsa Nasıl Kıyardık ßirßrimize Yaşadımız Zaman Süresince Hep ßirßirmi...zi Koruma Savaşı Verdikk ...Ellerimle Tutamadım Seni ßelki Ama Gözlerimle Yeşertiyorum Resmini...ßir Damla ßir Damla Daha Eklıorum Hasretine ...Şimdi Sen Yoksun Ya Zaman Geçmiyor Gözümü Her Kapadımda O korkunç Mazara ßoşluk....ßen Yoklunda ßinlerce Kez Ölüyor Gözlerini Düşünüp Düşünüp ßoğuluyorum..Ve asla Kaçmıyorum meyilliyim Yanına Gelmeye SonSuz Ol ...
Şimdiye Kadar Çok Acı Çektimi Sanmışım...Çok kayıplar Verdim hiçßir KAyıp yakmamış Oysa Senin Kadar Oysa ßen Seni Kaybedene KAdar Hiç Acı Çekmemişim...Aşkıma Yazık Olmadı ßizi Ayıran Ölüm Oldu...Hiç Kondurumasamda Sana Kayıp Gittin İşte... Şimdi Her İsmini Duyduğumda Yıkılıyor Dünya Defalarca Üstüme....İnsanlar Çok Acımasız....Ve Hayat Çok Kısa ....Özlenilmektesin Nartenem Dualarım Seninle ....Duam Yine Sensin...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri