..... ßi KişiLik ! :)

ChaKMa_$eiTaN

Bayan Üye
iTiRaF ediyoRum !! :67:

Zaman zaman mutlu...zaman zaman dipte olan - şu ana kadar hep iyi oldum bundan sonra ********in önde gideni kulübü'ne üye olan ! :)

iki eli doluyken elektrik düğmesini burnuyla, başıyla açıp kapatan :)

Sen arabadayken tıka basa dolu otobüsteki yolcularla göz göze gelmekten haz alan

Buzdolabının karşısında dikilme sendromu olan -live is life deyince dayanamayıp lala lara la diyen

Bankamatiğin önünde saatlerce oyalananların kafasını ekrana sokası olan

Çok güzel geç kalan -sabahlari cok agresif olan, -uyandıgı halde rüyayı bitirmek icin tekrar uyumaya calısan

Cep telefonum çaldığında canım istemiyorsa açmayan özleyen ve gururunu boşverip özlediğini söyleyen

" Ben gidiyorum " diyen Birini AF'SIZ " Sen bilirsn " diyen,

Bir KişiLiLik :]

bm.gif
bm.gif
bm.gif

---> ..... ßi KişiLik ! :)

Çok güzel geç kalan -sabahlari cok agresif olan, -uyandıgı halde rüyayı bitirmek icin tekrar uyumaya calısan

aynı ßen :D

saoL cnm payLaşım için

Sen arabadayken tıka basa dolu otobüsteki yolcularla göz göze gelmekten haz alan

Cep telefonum çaldığında canım istemiyorsa açmayan özleyen ve gururunu boşverip özlediğini söyleyen

" Ben gidiyorum " diyen Birini AF'SIZ " Sen bilirsn " diyen,

aynı beN :D:D:D

ehhe ehhe:D

O rüya olayını bnde yapıyorum ama devam ediyo napıyım :D

Nese kılıtlıyemıyeceğim bi konu açmışsın sonunda hılal :D

Teşekkürler :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri