ßeni qüzeL HatırLa

T0SUN

Kayıtlı Üye
Beni güzel hatırla! bunlar son satırlar...farzet ki bir rüzgardım, esip geçtim hayatından yada bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu..kaybolup gittim, belkide bir rüyaydım senin için uyandın ve ben bittim...beni güzel hatırla! çünkü sevdim ben seni herşeyinle...sana sırdaş oldum,dost oldum.Yüzüne vurmadım hiç bir eksik yönünü,beni üzdün kınamadım alışıktım vefasızlığına, el oldun aldırmadım..beni güzel hatırla!sana gülüşümü,gözlerimi sonra sesimi bıraktım.En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka.Söylenmeyen "merhaba"lar sakladım her köşeye vadalar bıraktım dudaklarda.Ne arasan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımdan.Beni güzel hatırla..Dizlerimde uyuduğunu düşün,üşüyen ellerini ısıttığımı,mutlu olduğun anları getir gözünün önüne...Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim bilirsin..buda sana son süprizim olsun. Şimdi seninle yaşanan güzel günleri ateşe veriyorum beni güzel hatırla GİDİYORUMM....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri