● ßeN ya$adım ßeN biLirim ... ! ●

»¦ StilL_Boy ¦«

Kayıtlı Üye
Bu sözleri bir zamanlar sevipte $imdi ayrı olanlar iyi anlar ...!

.............................................................................................

Sen var ya oqlum sen sevmesini bilmeyen ask için hiç deymeyen birisisin Adını kalbime askla yazmıstım qüseL bir hayaLisanmıstım Senin sevgine nasıldakanmıstım Seni sevdigim için ozur dilerim...!

.....................................................Askından karsılık beklemek sucmus Su vefasız dunyada neler yokmus Senin beni sevmeye niyetin yokmus Seni sevdigim için ozur dilerim intikamım cok acıdır
Yapmayan yalancıdır Soyle bu kacıncıdır
Senin bana yaptıgın Herseyin bir sırası var Sıra bana gelecek Unutmaki
sunu zalim son gulen iyi gulecek Yaptıgın yanına kalmayacak bir kıyamet kopacak kulagını ac iyi dinle zalim seninle hesabım var intikamım alınacak Sen her zil caldıgında omudur diye kapıyı actın mı Sen her telefon caldıgında omudur diye telefonu kaldırdın mı

r_ktru5esclms3m1xw9zt7.jpg

Sen sokagınbasından gecerken gozlerinle beni aradın mı Bunları sen yasamadın sen bilemezsin Bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız Senin sevgin yasamadan bitti mi
Senin gullerin acmadan kırılıp koparıldı mı Senin aciz bedenin bu dunyada yandı mı
Bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız Sen hiç ardı ardına sigara yaktın mı Sen hiç sabahlara kadar agladın mı Sen hiç severkenaldatıldın mı Bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız

emo-3.jpg

ben bilirim kitapsız Sen her gordugunu bana ben zettin mi peki sen bana degil bir baskasına seni seviyorum dedin mi Sen diyemezsin be gulum sen sevemezsin bunalrı sen yasamadın sen bilemezsin Bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız Sen hiç dogduguna pi$man oldun mu Sen hiç içki sarhosu degil sevgi sarhosu oldun muSen hiç bir kula kul oldun mu Bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunalrı ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim Sen meyhaneleri hiç kendine ev yaptın mı sen Allahuar baskasına taptın mı Sen içipte bir sokak kosesinde yattın mı Bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız...!

ug0a153ckm8jz3.gif

ben bilirim kitapsız Sen insanlıgını bir insana sattın mı Sen hiç kendini bileek atese attın mı Sen yıllardır bir sevgi ugruna yıpratıldın mı Bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız Sen hiç felegin agır signesiyle karsılastın mı Senin goz yasların yagmur olup sele karıstı mı Senin zavallı omrun tas kalbin acı cekmeye alıstı mı Bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim,

boss7mj5yx4.jpg

Sen hiç cıkılmaz bir kuyuya atıldın mı
Sen karanlık bir odada yalnız
kaldın mı
Sen hiç bitmeyen bir acıyla yandın mı
Bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız Senin umutların ve hayallerin hiç yasamadan bitti mi Sen unutmak için dogdugun yasadıgın yerlere gittin mi Sen dogruyu sevmedin ki utanasın zalim Bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız Sen hiç duvarlara seni seviyorum diye yazdın mı Sen hiç kendine soz verdin mi bu sevda bitmeyecek Sen hiç Allah'a dualar ettin mi...?

8429597344.jpg

(Sevdigimi bana kavustur diye) Bunları sen yasamadın sen bilemezsin bunları ben yasadım ben bilirim Allahsız ben bilirim kitapsız Sen hiç isyan ettin mi Allah'a Neden yarattın neden yasatmıyorsun diye Sen hiç azrahile meydan okudun mu Sen benim canımı alamazsın diye Sen hiç kaderine kustun mu Ben kaybettim sen kazanıyorsun diye Bunları sen yasamadın sen bilemezsinbunları ben yasadım ben bilirim

Allahsız ben bilirim
kitapsız...!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri