ßen Kızların Kitabını Yazdım!

FaKé_ßoys

Kayıtlı Üye
hacı Ilk gördügümde sacma geldi ama farklı forumlarda yorumları okuyunca mantıklı gelmeye başLadı we ıste kıtap :D

evet arkadaşlar yanlış duymadınız... kitabımızın adı:

"Ben Kızların Kitabını Yazdım"

istanbul'da geçen gün kitapsan'da tanıtımını gördüm, çok yakında tüm kitapçılarda bulunacakmış...

içeriği bir SIR gibi saklanıyormuş...

işte karşınızda o ilginç kitap:
bkky.jpg

! :D bana göre

kitabın sadece kapağı var ortada. yapılacak yorumlar kapak hakkıda ve tahmini içerik hakkında olabilir sadece...

kapağa bakıyorum da çok şey anlatır gibi. kalem kırmızı ama farklı renklerde ve ayrıntıda bir kız resmi çizmiş. ilginç. kapaktaki kalem o kızı gerçekten çizebiliyorsa (tüm renkleriyle) o adam hakkaten kızların kitabını yazmış demektir.

tabi düzmece de olabilir. para kazanma aşkıyla yanıp tutuşan nice yazarlar var ki kimleri mason yapmadıkları kaldı, kimleri yahudi, vatan haini, ajan yapmadıkları kaldı bu da onlardan biri olabilir.

pek merak etmiyorum açıkçası içeriğini. çünkü o yazarın kendine göre çözümleri vardır o kitapta.
kendi anladığı gibi yazmıştır kızları.. yaşamadığı şeyler olabilir. başkasının kızlar hakkında tecrübeleri beni çok ilgilendirmez çünkü o kendi yaşamına göre o tecrübeleri edinmiştir.

Çok sert biri veya çok yumuşak biri olmasına göre bile yaşadığı ilişkiler değişebilir. Ben o yazarın orda yazdıklarından fazlasını bile yaşayabilirim belki, belki hiçbirini yaşamam. O yüzden bu konuda bir kitap yazmak kişisel olur. Yazar tanınan ve merak edilen biri değilse, onun kızlar hakkındaki tecrübelerini okuyacak birileri olacağını sanmıyorum.

YORUMLAR

wow ılgınc duruyor bende dusunmustum bu kıtabı yazmayı bırı hızlı davranmıs :p

okumak ısterım

hacı ya bı sagolmu yanı ınsn adam gıbı yorum yazar neyse eywalla :)=

hacı süper bi kitapmış bu yaz çıkmış piyasaya gerçi 1 kaç kişi harıc kimse bulamamış ama süper diyorlar yarın arıcam bunu :D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri