ßektaş'a(:

| MatmazeL |

Bayan Üye
Bekleyen o sessiz geceler ardında senle bir ışık doğuyordu yüreğimde sadece sen gökyüzündeyse ben parlıyordum karanlık gecelerini aydınlatırcasına öylece susup

Eriyen kanayan yüreğim ruhumda bütünleşircesine sendeydi ne kadar pır pır uçsakta bir arada olucaz hiç ayrılmıyıcaz gözlerin umutla gözlerimde saklıydı

Kalp kalbin aynası erişilmez bir çizgi damarlarımızda atıyordu nabız kat sayıları arttıkça sana olan sevgim gökyüzünde son buluyordu yıldızlarda

Taş deniz çağlayan ufuk çizgisi sende son buluyordu hangi yere adım atsam aklımdasın bunun adı aşk olsa gerek ayaklarım yerden kesildiği an demek

Ay tutuluyor gölgesinde yakamoz bekliyor ışıl ışıl deniz inanmıyorum gök mavisi nazar boncuğum sensin

Şarkılar hep seni söylüyor namelerde ismin geçiyor aşkımız hiç bitmeyecek sen çağlayan ben dolu dolu yağan yağmurların

BegeniRsn insallah:$ xD
Yazan: | MatmazeL |

---> ßektaş'a:)

ellerine yüreğine sağlık cnm ne güzel yazmışsın öle:) bektaş efendi kıymetini bil bak senin bi şiir yazanın var bizim o bilene yok :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri