ßaßaLaR qüNü =)

TaTLı_ßeLa

Bayan Üye
ßütün ßaßaLarın ßaßaLaR qününü KuTLaRım =)

ßaßanınız ßaßaLaR qününü nasıL kuTLayıp ? Ne Hediye aLdınıs =)

ßen ßa$lim ßuqüm ayrıca doqüm qünü ßaßamın ama yazlıqa qitti ßuqün o yusden ßende dünd pasTa yaptım :) odasına qötürdüm pasTayı bide mum yaktım i$ten qelince hiç ses etmedim :) odasına qiyinmeye qirince qördü taßi ayıktı olayı :D

öptümmm kocaman çoq duyquLandı :)

Hediye aLmadım Sadece kutLadım

Hediye aLınmasıda , aLmakta ho$uma Gitmiyor Cok Sacma geliyor Veya Mutlu Etmiyor Diyelim.

katılıyorum diesel hediyeleşmek saçma karşısına oturup iki çift laf sölemek hediyeden daha güzel bence

Bu Adettır amac hedıye degıL zaten. sımge

o anlık bır anı mutLuluk alınacak dıye brısey soz konusu degıL ama BIR anneler gununde alınıyorsa babalar gunundede alınmaLı..

yasamdayken tum sevdıklerınızın degerını bıLIN bazen cok gec olabılıyor ..

keske hayatta olsaydı dunyayı verebılseydım hedıye olarak ..

tum babaların babalar gununu kutlarım

saygıLar

Ben babalar gününü kendi doğum günümde kutluyorum nede olsa ben doğunca baba oldu :)

o anlık bır anı mutLuluk alınacak dıye brısey soz konusu degıL ama BIR anneler gununde alınıyorsa babalar gunundede alınmaLı..

saygıLar

cok haklısın arkadaşım ;)

saygıLar

başın sağolsun bilmiyodum:(:(:(

bizde hergün babalar günü..
hergün anneler günü...
hergün doğumgünü....
hediye alıp vermek için birbirimize yada birbirimize güzel iki çift laf etmek için özel bi gün olması gerekmiyor...
özellikle böyle günler çok umrumuzda değil ;)
hiçbişey yapmadım...az önce beraber film izledik ve ben odama çıktım.... hiç mevzusu bile olmadı ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri