***ß!r!c!k***den forum yönetimine rica...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

***ß!r!c!k***

Bayan Üye
Çok yeni üyeyim ama forumunuz daha önceleri çok karşıma çıktı...ziyaretçi olarak incelediğim oldu....böyle sık karşıma çıkınca üye olmaya karar verdim...geniş bir yapısı var ama birşey hatırlatmak istedim izninizle...

Forumu bayadır takip ediyorum..ziyaretçi kimliğiylede çok ettim dikkatimi çeken birşeyler var...

Eğlence alanında yoğunluğun yüksek olması ve konular altına ...teşekkürler ...sağol gibi kısa cümlelerin kullanılması oldu...
bir çok konuda yorum bile yok....Zaten forumların sorunlarından biri haline geldi bu....

Bir forumda asıl olan;yorumdur teşekkür değil.... Unutmamalıyız ki sadece teşekkür yazmak mesaj sayımızı artırır....kalitemizi değil. Kaliteli bir katılımcı olmanın yolu fikir ve değerlendirmelerden geçer....

Benim ricam bu konuda hassasiyet göstersek....Sonuçta forum dendiğinde akla eğlence gelmemeli...bilgilerin paylaşıldığı....insanların birbirlerinden güzel manada yararlandığı bir yer olmalı...

gerçi siz beni bende sizi tanımıyorum ama...bir forum için bunun önem taşıdığını düşünerek fikirlerimi sunmak istedim....Niyetim akıl vermek değildir kesinlikle

İlginiz için şimdiden teşekkürler....

---> ***ß!r!c!k***den forum yönetimine rica...

şu an önemli bir noktaya değindin.Bunun daha önce konuşulduğunu sölesem.Ama üyelere zorla da bir şey yazdıramayız sonuçta bu onların yazısı değil bizim olur.Ama bu konu hakkında daha önce de konu açıldı bir paylaşımın cevabı konuyu açıp yorum yazmadan çıkması veyahut kısa bir kelime bırakması sağol,teşekkürler vb bi kelime bırakması başta paylaşım sahibine saygısızlıkır.Bazı konulara bile teşekkür yazılamayacağı halde kendini teşekkür kelimesine kaptıran üyeler de mevcuttur.ne yaparsın:)

Konuyu şöyle bağlasak sayın forumun değerli üyeleri yazdığımız mesaj teşekkür ve sağol olmaktan çıksın duygu ve düşüncelerinizi ifade edebileceğiniz cevaplar olsun en azından bu paylaşım sahibini daha fazla paylaşım yapmaya iter...

İlgin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Burda pek size katılamicam..

Üyelere tabikide zorla yazı yazdırmak gibi bir niyet sergilenmemeli ama üyeler bu forumun BİLGİ temelli olduğunuda kavramalı...
Yani paçaları sıvamaya önce yönetim başlamalı

Birden olmicaktır tabi bu iş bu yüzden en başta yönetim dikkatli olucak...Ve bunun yanı sıra sürekli üyelerde paçaları sıvayacak ki yeni gelen üyelerin dikkatini çeken bu forumun sadece eğlenceye odaklanmadığı olucak...kısa zamanda yenilerde buna ayak uydurucaktır...
Daha önce konuşulmuş ve bir çözüme ulaşılmamış anlaşılan...
Çözüme ulaşmak içinde NE YAPABİLİRİZ demek olmaz....Diye düşünüyorum...

Ama bence olmayacak bir şey değil..Herkez Hassasiyetini bir şekilde elbet göstericektir...

Tabi benim düşüncem öneridir hayata geçirmekte hepimizin elinde....

yazdığınız son satırlarıda şimdi gördüm....

Son düzenleme:

Burda pek size katılamicam..

Üyelere tabikide zorla yazı yazdırmak gibi bir niyet sergilenmemeli ama üyeler bu forumun BİLGİ temelli olduğunuda kavramalı...
Yani paçaları sıvamaya önce yönetim başlamalı

Birden olmicaktır tabi bu iş bu yüzden en başta yönetim dikkatli olucak...Ve bunun yanı sıra sürekli üyelerde paçaları sıvayacak ki yeni gelen üyelerin dikkatini çeken bu forumun sadece eğlenceye odaklanmadığı olucak...kısa zamanda yenilerde buna ayak uydurucaktır...
Daha önce konuşulmuş ve bir çözüme ulaşılmamış anlaşılan...
Çözüme ulaşmak içinde NE YAPABİLİRİZ demek olmaz....Diye düşünüyorum...

Ama bence olmayacak bir şey değil..Herkez Hassasiyetini bir şekilde elbet göstericektir...

Tabi benim düşüncem öneridir hayata geçirmekte hepimizin elinde....

olmuyacak bir şey demedim sadece zorlamanın olduğu yerde can sıkıntısı olur dedim umarım anlaşılmışımdır...

Sizi zaten en baştada anlamıştım....Ama sanırım ben kendimi anlatamadım özürdilerim

Zorlamayla ilgilide ilk yazımda belirttim düşüncemi zorla olmicak yani üyelere bu böyle olucak kesinlikle denmicek....ufak uyarılar belki evet ama ...sen yanlış yapıosun biz bunları hep konuştuk düzgün yorum yap...denmicek yani...(misaldir bu)

yani sürekli olan üyeler çaba gösterirse....herkez birbirine uyum sağlar zaten bu kendiliğinden gelişir ..zorla yapılacak birşey olmaz demek istiyorum....

Sizi zaten en baştada anlamıştım....Ama sanırım ben kendimi anlatamadım özürdilerim

Zorlamayla ilgilide ilk yazımda belirttim düşüncemi zorla olmicak yani üyelere bu böyle olucak kesinlikle denmicek....ufak uyarılar belki evet ama ...sen yanlış yapıosun biz bunları hep konuştuk düzgün yorum yap...denmicek yani...(misaldir bu)

yani devamlı üyeler çaba gösterirse....herkez birbirine uyum sağlar zaten bu kendiliğinden gelişir ..zorla yapılacak birşey olmaz demek istiyorum....

İşte bunu yapanlar yönetim değil üyelerin kendisi olacak diyorum bende:2:

aynı dili konuşup farklı söylüyoruz sanırım....

fakat yönetimin bazı şeylere el atmasıda bu sitenin başı boş olmadığının göstergesidir...aman buda yanlış anlaşılmasın...yönetim boş duruyorda demiyorum...sadece bir takım şeylere başlanması için öncü birilerinin harekete geçmesi gerekir herzaman...

aynı dili konuşup farklı söylüyoruz sanırım....

fakat yönetimin bazı şeylere el atmasıda bu sitenin başı boş olmadığının göstergesidir...aman buda yanlış anlaşılmasın...yönetim boş duruyorda demiyorum...sadece bir takım şeylere başlanması için öncü birilerinin harekete geçmesi gerekir herzaman...

site başı boş değil merak etme:2: zaten sürekli yenilik içindeler..

sanırım bu konuda ben anlatamıyorum kendimi....site zaten başı boş demedim ben ama neyse...ilginiz için gerçekten teşekkürler..... :2:

Merhaba ß!r!c!k

Düşüncelerin ve Önerin iÇin Teşekkür ederim ..

Ancak Prens'in de biraz bahsettiği gibi..

Daha Önce Çok defa uyarıLar veriLdi..

diğer aLanlara yoneLık kampanyalar oyunLar başlatıldır .. ama ne yaptıysak. oyunLar kadar ıLgı gormedı ..

en Son oyunlar bolumunu mesaj yazmaya kapattık.

bu sefer siteye kimse girmedi ..

demek ıstedıgım genelde googledan bu arama iLe geldiği için oLsa gerek üyeler genelde geyık ve eglencede..

en az sizin kadar bende bu konunun farkındayım ve rahatsızım . ama bir üyenın lafı vardı ..

ben eglence ıcın gırıyorum diğer yerler benı ılgılendırmez oyun ve geyıkten baska yere gırmem mecbursada gırmem bırdaha

gibi bir konu oLdu..

ve hakLıydıda yanı ınsanları zorlayamıyoruz..

ancak takıp ettıysenız farketmıssınızdır..

tum yonetım mavi renkLı arkadaşlar hergun yuzlerce konu acıyor.

ve alakasız yerlere ornek .

örgü , yemek, saglık, moda, islam

amac oraların hıtını yukseltmek .

ama dediğim gibi.

elımızden gelenı yapıyoruz.. daha fazla zorlamak ımkansız..

googledan dıger bolumler ıcın zıyaretcıler yollamasını beklemekten baska caremız yok ..

varsa onerınız dınlerız..

saygılarımlar df admini.

Madem öyle diyorsunuz....

Tek önerebileceğim sürekli konu açılması yerine açılan konuları değerlendirmek olucaktır..

Yani sürekli konu açmak yerine konulara yorum yazmakla başlamak da bir işe yarayailir....
En azından arşive gidicek konular gündeme taşınmışda olucaktır...

dikkat çektiği anda zaten üyelerde bakıp yorum yazma gereği hissedebilir..yazılan yorumlar ...farklı diğer yorumların yazılmasına neden olur diye düşünüyorum...

bu tarz uygulama yapan çok sağlam forum sitesi bildiğim için bu konuda yapılabilecek mutlaka birşeyler vardır diyorum ama...taktiri size bırakıyorum artık...

bence oyunlarda daha cok zaman gecırılmesının sebebı soruların ve verılecek cevapların kısa olmasıdır..dıger konularda cogu ınsan okumaya usenıyor ve o yuzdende yazılanlar okunmadan hep sagol tesekkurler emegıne saglık dıyor bunun bence pek onune gecılemez..fıkrımce sıtede konuları gercekten okuyup uzunca yorum yapan cok az uye var..

Tek önerebileceğim sürekli konu açılması yerine açılan konuları değerlendirmek olucaktır..

Yani sürekli konu açmak yerine konulara yorum yazmakla başlamak da bir işe yarayailir....

dikkat çektiği anda zaten üyelerde bakıp yorum yazma gereği hissedebilir..yazılan yorumlar ...farklı diğer yorumların yazılmasına neden olur diye düşünüyorum...

bu tarz uygulama yapan çok sağlam forum sitesi bildiğim için bu konuda yapılabilecek mutlaka birşeyler vardır diyorum ama...taktiri size bırakıyorum artık...

yorum yazarak konuyu ön pLana cıkaramazsınız.

ben seo ve web uzerıne calısıyorum zaten.

sureklı konu acma amacımız.

acılan bolumdekı konuları yukseltıp googleda uste sıralara cıkmasını saglamak.

ve googledan o alana ozel uyelerımızın gelmesını saglamaktır.

yoksa zor degıl yonetım 10 kişi ..

ben 10 unada tum yanlız konulara yorum yazdırırım ..

ki yazdırdımda cok defa kendılerı bılıyor.

ama dedıgım gıbı yazan sadece kendılerı oldu ;)

beklemek ve farklı alanlara ılgısı olanların gelmesını beklemekten baska yapacak bırsey yok..

teşekkür ederım ılgınız ıcın

ıyı forumlar

bence oyunlarda daha cok zaman gecırılmesının sebebı soruların ve verılecek cevapların kısa olmasıdır..dıger konularda cogu ınsan okumaya usenıyor ve o yuzdende yazılanlar okunmadan hep sagol tesekkurler emegıne saglık dıyor bunun bence pek onune gecılemez..fıkrımce sıtede konuları gercekten okuyup uzunca yorum yapan cok az uye var..

evet bu konuda sana katılıyorum..haklısın...yazı uzun olunca okunmayı güçleştiriyor....ama yazıyıda bütününden ayıramayacağımız için...bu sorun hep devam edicektir sanırım...

yorum yazarak konuyu ön pLana cıkaramazsınız.

ben seo ve web uzerıne calısıyorum zaten.

sureklı konu acma amacımız.

acılan bolumdekı konuları yukseltıp googleda uste sıralara cıkmasını saglamak.

ve googledan o alana ozel uyelerımızın gelmesını saglamaktır.

yoksa zor degıl yonetım 10 kişi ..

ben 10 unada tum yanlız konulara yorum yazdırırım ..

ki yazdırdımda cok defa kendılerı bılıyor.

ama dedıgım gıbı yazan sadece kendılerı oldu ;)

beklemek ve farklı alanlara ılgısı olanların gelmesını beklemekten baska yapacak bırsey yok..

teşekkür ederım ılgınız ıcın

ıyı forumlar

Anlıyorummm....

Değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim....

bende bundan bahsettim özkan abi de.Konulara üyeler içinden geldiği için yazmalıdır biz istediğimz için değil. Kısacası yorum yazanlar var eğlence isteyenler var yorum yazanları eğlenceye eğlencedekileri yoruma çekersek karmakarışık bir şey çıkacaktır ortaya. Bir bakıma üyeler zaman geçirip zevk aldığı bölümlere girerler.. Burda da yönetimin müdahele hakkı kalmıyor..

Alında kusura bakmayın....bu kadar yeniyken direk böyle bir konu açmam doğru olmadı sanırım....yani en azından biraz zaman geçip forumun temelini öğrenseydim daha iyi olurdu ...

ama açıklamalarınız çok iyi oldu daha iyi anladım

teşekkür ederim...

Alında kusura bakmayın....bu kadar yeniyken direk böyle bir konu açmam doğru olmadı sanırım....yani en azından biraz zaman geçip forumun temelini öğrenseydim daha iyi olurdu ...

ama açıklamalarınız çok iyi oldu daha iyi anladım

teşekkür ederim...

yo aksine yeni veya eski olmak konu açmayı kısıtlamaz. Her durumda fikirlerimizi dile getirebiliriz..

Ben teşekkür ederim..

Ben bu konuyu aşacağımıza inanıyorum ..

Semih abinin de belirttiği gibi googleda üst sıralara çekerek ilgi alanlarına gelmesini beklemektir ..

Mesela kalkıp da bana ''Şu yemek konusuna yorum yaz'' deseler ben inadına yazmak istemem ..

Kendi isteğimle dikkatimi çekerse yazarım ..

Bu da aynen öyle bir şey oldu ..

Ben bu konuyu aşacağımıza inanıyorum ..

Semih abinin de belirttiği gibi googleda üst sıralara çekerek ilgi alanlarına gelmesini beklemektir ..

Mesela kalkıp da bana ''Şu yemek konusuna yorum yaz'' deseler ben inadına yazmak istemem ..

Kendi isteğimle dikkatimi çekerse yazarım ..

Bu da aynen öyle bir şey oldu ..

ismim özkan semih oLan dieseL..

Bu Arada Konu aydınlandığına göre

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri