BanLanan : ß@$_ßéL@$1 BanLayan : GodSmack Sebep: Küfür, ArtistLik. 4 gün
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 24 Nis 2009 #1 BanLanan : ß@$_ßéL@$1 BanLayan : GodSmack Sebep: Küfür, ArtistLik. 4 gün Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Nis 2009
sEmih Kayıtlı Üye 24 Nis 2009 #2 ---> ß@$_ßéL@$1 Banned.. Konuda tartısan 2 kişi. neden 1 kişi banlanıyor ? + neden süresiz + uyarıldıgında dinlemiyorsa uyarı banı atın küfür etmesi neden bekleniyor ? banned 4 güne indirildi , tekrarında süresiz olur. + ettigi küfürü yönetim odasına konu acarak bildirirseniz sevinirim. Son düzenleme: 24 Nis 2009
---> ß@$_ßéL@$1 Banned.. Konuda tartısan 2 kişi. neden 1 kişi banlanıyor ? + neden süresiz + uyarıldıgında dinlemiyorsa uyarı banı atın küfür etmesi neden bekleniyor ? banned 4 güne indirildi , tekrarında süresiz olur. + ettigi küfürü yönetim odasına konu acarak bildirirseniz sevinirim.
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 24 Nis 2009 #3 ---> ß@$_ßéL@$1 Banned.. Yazdıgı Şeyi Sende gördün sanırım Semih ? "TartıŞmayın " dedik. 2-3 Uyarıdan Sonra Küfür Etmeye BaşLadı. ß@$_ßéL@$1 'ın TartıŞtıgı KişiLer en azından Küfür Etmedi Ve Uyarıdan Sonra SustuLar.
---> ß@$_ßéL@$1 Banned.. Yazdıgı Şeyi Sende gördün sanırım Semih ? "TartıŞmayın " dedik. 2-3 Uyarıdan Sonra Küfür Etmeye BaşLadı. ß@$_ßéL@$1 'ın TartıŞtıgı KişiLer en azından Küfür Etmedi Ve Uyarıdan Sonra SustuLar.
G Gülümse. Bayan Üye 24 Nis 2009 #4 ---> ß@$_ßéL@$1 Banned.. Ben uyardım 2 kere 3.sünde banlıcaktım zaten 2. uyarıdan sonra küfür etti..