Spor Bölümleri Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.NavyBlue

Essalâtü hayrün minen-nev
Kayıtlı Üye
Sürekli dikkat ediyorum Fenerbahçe Bölümünde sürekli tartışma çıkıyor.Diğer bölümlerde de çıkıyordur bu.Buna bir şey demiyorum.Birşeyler tartışırken ya uzanmasın deniliyor ya da konu kapansın deniliyor.Ya bu konulara başka takımların taraflarının yazması yasaklansın ya da bu hiç denmesin diye düşünüyorum.Ve sizden cevap bekliyorum.

---> Spor Bölümleri Hakkında

bence öyle bir yasaklama saçma olur.
ve olumsuz bir şey söylemek bu forumdaki tüm üyelerin hakkı. bunu hakkı almak düşünce özgürliğine hakaret olur.
yöneticiler bunu demek mucburdur. çünkü bazen kendini kaybedip ağır laf edilebiliyor. ve baştan önlem almak istiyorlar.

yasaklama olmaz konuşmalara dikkat edilirse biz de konulara gecici olarak kapamamız demeyiz

kimse kimsenin damarına basmadığı sürece tabi yorum yapılır sorun olmaz. Ama kimse Fenerbahçe üzerinden oynamasın yeter.

bence öyle bir yasaklama saçma olur.
ve olumsuz bir şey söylemek bu forumdaki tüm üyelerin hakkı. bunu hakkı almak düşünce özgürliğine hakaret olur.
yöneticiler bunu demek mucburdur. çünkü bazen kendini kaybedip ağır laf edilebiliyor. ve baştan önlem almak istiyorlar.

Tartışma konusu oluşturmadım , yöneticilere soru sordum.Ayrıca dediğin gibi sence saçma bence değil.

yasaklama olmaz konuşmalara dikkat edilirse biz de konulara gecici olarak kapamamız demeyiz

biraz saygı herşeyi halleder..

Tabii ki halleder ama bu kural Genelde Fenerbahçe Bölümü'nde geçerli olmuyor canım abilerim.

Tartışma konusu oluşturmadım , yöneticilere soru sordum.Ayrıca dediğin gibi sence saçma bence değil.

Tabii ki halleder ama bu kural Genelde Fenerbahçe Bölümü'nde geçerli olmuyor canım abilerim.

haklısın Fenerbahçe bölümün de konuşma tozajını dikkat etmek lazımdır

yasaklar ülkesi türkiye :pp
maç psikolojisiyle girmeyin konularınıza olsun bitsin.
zaten ters bir yorumda müdahale edilir

kardescan bı tek sen sıkayet ettın nedense :D konu fener olunca nedır bu asabıyet :D

yasaklar ülkesi türkiye :pp
maç psikolojisiyle girmeyin konularınıza olsun bitsin.
zaten ters bir yorumda müdahale edilir

İlla yasaklansın diye birşey demedim.Ama Fenerbahçe Bölümüne daha dikkatli bakılması gerekiyor o kadar

Kavga, dövüş, gürültü yok bız sakınız d'ımı [MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] :D Heycan yapmanıza gerek yok :)

Son düzenleme:

her fenerbahçe maç sonrası [MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] dediği gibi tartışma oluyor,nedense damara basılmaya çalışılıyor bir şey denince konu kapatılmaya çalışıyor,herkes kendi takımına baksın kimin ne yaptığı belli, sadece Fenerbahçe üzerinden oynanmaya çalışıyor.Kimse kimsenin canını sıkmak zorunda değil.

fenerbahçe büyük bir kulup böle tartısmalar olması normaldir.

her fenerbahçe maç sonrası [MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] dediği gibi tartışma oluyor,nedense damara basılmaya çalışılıyor bir şey denince konu kapatılmaya çalışıyor,herkes kendi takımına baksın kimin ne yaptığı belli, sadece Fenerbahçe üzerinden oynanmaya çalışıyor.Kimse kimsenin canını sıkmak zorunda değil.

alakası yok fenerbahçe bolumunde olmuyor sırf bu tartışmalar benım mod olduğum zamanda da galatasaray bolumunde çok oluyodu bu tatırtışmalara gırdığımden dolayı bırkaç kere uyarı almıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri