SpOoK_q!RL

SpOoK_q!RL

Bayan Üye
SpOoK_q!RL(qünceLLendi)

9513hosgeldiniz.gif

hoşqeLdiniz arkadaşLar

Adım : FaTmA
Yaşım : 16,5 (aqustosda 17 oLcam :D)
istanßuLda / esenyurtta oturuyorum(tam yerindeyim :D )
Lise 1 öqrencisiyim açık öqretimden okuyorum
şuan caLışıyorum cok yoruLdum caLışmakdn keşke okusaydım ama okumadım
evin en ßüyük cocuquyuyum ßenden küçük ßir kardeşim var tam ßir ßaş ßeLası :D
en cok hoşLandıqım müzik tarzLarı rap (her türLüsü qüseL yabancı dahiL)
türk pop ßazen efkarLı oLduumda arabesk dinLerim ama Cenqiz kurtoqLu dinLerim başka acmaz ßeni :D

cok eqLenceLiyimdir oLur oLmas yerde qüLerim denqesizimdir hayata hep qüLdüüm için cok erken yaşLancam :D
hayatta en cok sevdigim kişiLer : Annecim,ßaßacım,Kardeşim :p,dayımın kızLarı SıLa ve Nisa'yı cok sefiorum unutmadn aşkımıda cok seviyorum:67:

hayattan o kadar cok sıkıLdımki basen cekip gitsem ßırakırmı dedigim oLdu ama suan hayatta oLmamın 2 nedeni var 1.aiLem 2.erkek arkadaşım(sefgiLim) onLar oLmasaydı ßen cokdn hayata eLveda demişdim...BİR İNSAN YURDU İÇİN SAVAŞMALI AİLESİ İÇİN YAŞAMALI... her zmn ßu atasözünü hatırLarım o yüzdn aiLem için yaşamayı secdim..

küçükken cok kötü ßir hastaLık gecirmişim ve ßen iLaç içmeyi sevmedigim için o hastaLıga care oLan iLaçLarımı içmek istememişim ama annem saoLsun aLLah ondn ßinkere razı oLsun o iLaçLarı bana zorLada oLsa içirmiş ve şuanda yaşıyorum eger içmeseydim yh öLüydüm yada feLcLiydim o kadar cok dua ediyorumki ßeni öLe ßir hastaLıkdn kurtuLmama sebep oLan annemi cennetLik etsin die...

ßen doguşdan GALATASARAYlı oLmuşum o yaşda takım tutmuşum şuan futßoLu pek fazLa sevmem ama GALATASARAYın maçLarını kacırmadan izLerim(zorLa izLettirirLer :D )..ßütün marşLarını ezberLedim(zorLa ezbertlettiLer :D)

aslan2bv7pbjpgir3.gif

işte size bahsettiqim ßiricik yegenLerim SILA ve NİSANUR kış oLduu için cok komik giymişLer ßende qıcıkLık oLsun die cekdim k.ß :D(ikiside ßenim aşkım)(fotoqrafLarı cekdiimde küçükdüLer şimdi ikiside cadı oLduLar ßenden sonraki cadıLar kaç kişiyi dah ayakıcakLar :D)

mawi.jpg

tontot.jpg

AŞK 2.kez tattıgım ama bu sefer tutturduqum şey...
iLk aşık oLduum insana şahısa 4 sene boyunca uzakdan bakıp durdum okadar cok sevmişdimki hayatta onun yüzünden cok kişiyi kaybettim...ama o naptı ßenLeyken ßaşkasının koLLarına gitti umursamadım ve ßitirdim...Ama orda ßitti desemde kaLbimden hiç eksiLmedi ve 4 sene ßoyunca devam etti kaLbimi parcaLadı her qün aqLadım her qün isyan ettim...Ama şuan öLe ßir derdim yok anLadımki ßir erkek için asLa aqLanıLmazmış...

http://img93.imageshack.us/my.php?image=fatmaaaaaa.jpg

...Aşk...

Aşk...Acıdır
Aşk...Acıtır
Aşk...Güldürür
Aşk...Ağlatır
Aşk...Söyletir
Aşk...Dinletir
Aşk...Delidir
Aşk...Delirtir
Aşk...Sıcaktır
Aşk...Soğuktur
Aşk...Yazdırır
Aşk...Çizdirir
Aşk...Kanatır
Aşk...Yakar
Aşk...Yıkar

..........................Aşk...Koşulsuz
..........................Aşk...Sorgusuz
..........................Aşk...Kuşkusuz
..........................Aşk...Korkusuz
..........................Aşk...Plansız
..........................Aşk...Metasız
..........................Aşk...Yargısız
..........................Aşk...Yarınsız
...................................................Aşk...İşte

şuan qercekden seviyorum ama karşı tarafdan hiç emin degiLim yh oda ßırakıp giderse yh oda onun qißi yaparsa diye cok düşündüm ama ßir türLü ßuLamadım inşLh sonum onunLa oLur ve ßidaha kimseyi sevmem öLümüne oLur onunLar herşey...

[img=http://img93.imageshack.us/img93/3943/loveask.jpg]

Adını aşk koymam lazım…

Gözlerine bakamasamda, hissetmesini öğrettin bana
Uzağımda olsanda ellerini tuttuğumu hissetirdin…

Adın Aşk olmaLıydI Senin…
Gözlerimin içini güldürmeyi başaran tek insan…
Ellerini Ellerimde hissettim..

Aşk oLmalı adın…
gecelerime ışık tutmayı başardın Sen…
yalnızlığımı paylaşmayı başardın…
aşkı tattırdın..

ßana hediye ettğin bu mutluluğu sen almadığın sürece saklıcam.. :)
kendini benden alma.. mutluluğmu alma…

Sadece Sen Sev ßeni..
Sadece Senin Gözlerin ışık tutsun gözlerime..
Sadece senin adın içimi ürpertmeli..
ve Sadece Senin Ellerini Hissetmeliyim…

Adın aşk olmalı.. (=
yada aşkın adı sen olmalı….​

aceba35ask6.jpg

:106:ßenden ßu kadar hepinizi cok seviyorum aLLahıma emanetsiniz :50:

1153hsckl.gif

Son düzenleme:
---> öLüMmeLeGi :D

bak SewMioSan SewmE Senin sewqiNe muhTaÇ deiLim :) aYRıca ben De Sana bayıLmıoRum zaTen:D ama oRaya buRaya bunu yazıp Da baŞımı ŞiŞirme..bnmLe iLqiLi biŞe yazma Daha beTeRiyLe kaRşıLaşıRsın ;)

sAnAmI yAsDıM ÜsTüNe nİe AlInIoN BaSkA kİMsE oLAmAsMı uYus olDuGuM seNi İlK BaStA cOk SeFdİm AmA sEn BaNa BöLe DaVrAnDıKCa KöTü OlUYoRuM NeYsE uZaTmIycAm

bEn NaSlIyI sEfİyORuM aMa O bEnİ sEfMiO İyİKi AcIktA bİŞeYmİ gÖrDüN dEdİm hEmEn AsAbİLeŞtİ uZaTmIycAm SuStUm

Kızlar konu dışında şeyler yazmayın burası tartışma yeri degil;)
hesabınız neyse tartışma bölümüne açın bi konu hep beraber tartışalım :D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri