[Spinoza]○○○_Güzel Sözler_○○○

Spinoza

Kayıtlı Üye
Dost deniz kenarindaki taşlara benzer, önce birer birer toplarsin Sonra birer birer atmaya başlarsin Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin Işte sen onlardansin

Hepiniz 'Kaptan' Oluyorsunuz, Söz Konusu 'Dümen Çevirmek' Olunca

Geçti istemem gelmeni, yoklugunda buldum seni; bIrak vehmimde gölgeni, gelme artIk neye yarar?

‎- Gitmek için bahane aradığımı sanırdın ya,Yanıldın!Gitmeye bahanem çoktu da,hep kalmak için bahane aradım,ama yoktu

Eğer Sizi Üzen Kişilere Halâ Selam Verebiliyorsanız Bu Vicdanınızın Sadaka'sıdır!!

Eros'un Oku Bitmiş Artık Çalı Çırpı Filan Fırlatıyormuş Ondanmış Bu Laçka, Geçici ve Kısa Aşklar

Ayagınız Taşa Takılıp Düşseniz Bile Elhamdüllah, Taşa Takılabilen Bir Ayağım Var '' diyebilmeli insan

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin En azından niyeti belli

Ya bütün ŞairLer Seni sevmiş, ya da ben her mısrada seni buLuyorum

Aşk yalan diyorlar Peki aşk yalansa acısı neden bu kadar gerçek ?

Birini kendine çok yakın buluyorsan ona biraz zaman tanı Aslında sana ne kadar uzak olduğunu mutlaka gösterecektir"

Ben insanın diğer yüzünü görünce, ilkini hatırlamam!

Bedelli aşk dönemi başlamış günümüzde parası olmayanlar uzaktan izlemekle yetiniyor

Çok Şey İstemiyorum Senden Allahtan Kork, Kuldan Utan Beni Sev

İyi insαn lαfın üstüne gelir\" demişse eskiler, Ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demekki iyi bir insan değilsin

Uzaktan seviyorum seni Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan "Sadece seviyorum"

Sarılmak neden güzeldir bilir misin?
Çünkü sağ tarafta kalp yoktur ve orası hep boştur, Sarlınca sağ tarafını onun kalbi doldurur

Bazen ona bişeyler yazar yazar silersin O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri