Spektaküler Şehir Heykelleri

Mastor

Kayıtlı Üye
Her gün önlerinden geçiyoruz.

Ama o kadar çirkinler ki çoğu zaman görmemezlikten gelmeyi tercih ediyoruz.

*

tumblrm8t8nocrjt1qe7vdz.jpg

Alanya'da bir arı heykeli...

---> Spektaküler Şehir Heykelleri

tumblrm8t8jjpmqn1qe7vdz.jpg

Çolak ve topu patlak tuhaf bir futbolcu heykeli / Mudanya...

tumblrm8t8epiy8m1qe7vdz.jpg

' At s…ırtında kelebek ' yaklaşımından esinlenerek yapılan çalışma Alanya’dan...

tumblrm84pfzuo7i1qe7vdz.jpg

Mardin'de bir Micheal Jackson heykeli, ' ay yürüyüşü ' dansından esinlenerek yapılmış...

tumblrm5tyxgmgdq1qe7vdz.jpg

Gülü ile ünlü Isparta’daki bu gül heykeli söylenenlere göre dünyanın en büyük gül heykeliymiş...

tumblrm4fymtesvk1qe7vdz.jpg

Çukurbağ’ın kekliğinin ünlü olduğunu biliyor muydunuz ? Keklik deyip geçmeyin...

tumblrm3z5k71jqa1qe7vdz.jpg

Galiba Geyve’deki elma ağaçları aynı zamanda testi de veriyorlar...

tumblrm1ki76o7g71qe7vdz.jpg

Atatürk’e benzeyen pelerinli adamın ‘ Ben bunlarla aynı heykelde yer almam ya! ’ konulu çalışması...

hYgkR.jpg

Kayısının ne zorluklarla toplandığını vurgulayan bir çalışma, eller ve ikram etme şekli ise çok narin... Al ye...

tumblrlztdd72y391qe7vdz.jpg

Atatürk'e benzeyen adamın ' Mahalleden arkadaşları toplayıp geldim, mevzu mu var? ' adlı heykel çalışması. Tahmin edeceğiniz gibi heykel Samsun'dan...

tumblrlvp6issovl1qe7vdz.jpg

Sakince ve uzun uzun düşünmek lazım, mutlaka vardır bir anlamı... Bir kulak ve içine girmek isteyen bir adam... hımm

n5DTs.jpg

8fhbY.jpg

Kırkağaç...

Yeni çevre yolu, şehre ikinci bir kavun heykelinin dikilmesine sebep olmuş. Normal bir kavunun 50 kat büyüklüğündeki heykel, 3,5 metre boyundaymış. Gece aydınlatması da düşünülen kavun 35 bin liraya mal olmuş.

tumblrltxq5bivic1qe7vdz.jpg

Manasız bir 'çalmaz' saat heykeli Üsküdar'dan... Heykel dedim utandım vallahi...

HOTLt.jpg

' Yürüyen Kervan ' heykeli Gaziantep şehrinden... O değil de orta refüja bir renk, bir anlam, bir güzellik gelmiş be...

MT8T2.png

Pek bir anlam yükleyemedim ama ' içinde patlasın ' dedikleri bu olsa gerek... Muazzam bir çalışma daha...

tumblrltburrhlo91qe7vdz.jpg

Dede Korkut destanlarından meşhur ' Dirse Han Oğlu Boğaç Han ' heykeli, Kayseri'den... Maket oyuncak gibi daha çok...

BHcKn.jpg

Bastonlarıyla ünlü Devrek'e bir baston heykeli yapmadan olur mu hiç... Kamış şekerleri vardı aynı onlara benziyor...

m71gw.jpg

Isparta Yalvaç'taki Demokrasi heykeli, demokrasiden ne anlıyorsak artık...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri