SpastikAdam
Kayıtlı Üye
E artık kişisel sayfa açmanın vakti gelmiştir heralde 2 gün oldu
Ben Mustafa. Soyadımı söylemeye gerek yoktur sanırım.
Yaş 16,1995 Doğumluyum.
Lise 3'e geçmiş bulunmaktayım,lise yolunun yarısı bitti
Pop,türüne göre Rock,ve Türküleri severim. (Sivaslı olduğumdan türkü mecburi )
Bir bilgisayar manyağıyımdır,biraz daha açarsak teknoloji manyağıyım.Gerekli gereksiz ne varsa araştırırım elektronik hakkında,bir telefon çıksa,hemen internetten incelerim,elektronik mağzaya gittiğimde ise onu incelemeye koyulurum
Kitap okurum ama sonunu getiremem Buda biraz komedi oldu.
Gezmeyi tozmayı pek severim.Ama yanımda gezecek biri olmadığından gezme işi iptal olur.
Arkadaş ortamları hoşuma gider,çevre yapmak isteyen biriyim ama semt bozuk olunca pek çevre yapılmıyor . /Bağcılar/
Boyun 1.7..3 tü galiba yanlış hatırlamıyorsam.Basket oynasam uzarım da üşengeçlik
Kilomu tam bilmiyorum ama tam bir cılızım onu söyliyim
Şuan için aklıma pek bişey gelmiyor.
Zaten destan gibi olmuştur.
İnşallah okumuşsunuzdur.İyi forumlar,iyi eğlenceler.
Ben Mustafa. Soyadımı söylemeye gerek yoktur sanırım.
Yaş 16,1995 Doğumluyum.
Lise 3'e geçmiş bulunmaktayım,lise yolunun yarısı bitti
Pop,türüne göre Rock,ve Türküleri severim. (Sivaslı olduğumdan türkü mecburi )
Bir bilgisayar manyağıyımdır,biraz daha açarsak teknoloji manyağıyım.Gerekli gereksiz ne varsa araştırırım elektronik hakkında,bir telefon çıksa,hemen internetten incelerim,elektronik mağzaya gittiğimde ise onu incelemeye koyulurum
Kitap okurum ama sonunu getiremem Buda biraz komedi oldu.
Gezmeyi tozmayı pek severim.Ama yanımda gezecek biri olmadığından gezme işi iptal olur.
Arkadaş ortamları hoşuma gider,çevre yapmak isteyen biriyim ama semt bozuk olunca pek çevre yapılmıyor . /Bağcılar/
Boyun 1.7..3 tü galiba yanlış hatırlamıyorsam.Basket oynasam uzarım da üşengeçlik
Kilomu tam bilmiyorum ama tam bir cılızım onu söyliyim
Şuan için aklıma pek bişey gelmiyor.
Zaten destan gibi olmuştur.
İnşallah okumuşsunuzdur.İyi forumlar,iyi eğlenceler.