Sp İstanbul İl Başkanı Erdoğan: "Evet" için Çalışacağız

karagümrük

Kayıtlı Üye
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, İstanbul'da, 12 Eylül Referandumundan, Anayasa Değişiklik Paketine Yüksek Oranda "Evet" Çıkması İçin Çalışacaklarını Söyledi.

Anayasa değişikliğinin yetersiz olmasına karşın eskisine göre bir takım iyileştirmeler getirmesinden dolayı, 12 Eylül'de sandıklardan yüksek oranda "Evet" oyu çıkması için çalışacaklarını açıklayan Erol Erdoğan, 13 Eylül 2010'dan itibaren yeni bir Anayasa taleplerini daha bir gür sesle dile getireceklerini vurguladı.

"Referandum hükümet için bir güven oylaması olmadığı gibi, muhalefetin de kendini denediği bir anket çalışması değildir" diyen Erol Erdoğan, "Evet" Oyunun sahibinin tek başına AKP olamayacağı gibi, "Hayır" Oyunun da AKP'nin olumsuz icraatlarına indirgenemeyeceğini kaydetti.

Erdoğan, AKP'nin icraatlarının sorgulanacağı yerin referandum olmadığı belirterek, "AK Parti'nin sorgulanacağı yer genel seçimlerdir; referandum değil. Bu fark iyi ayırt edilmelidir. Referandum kültürümüz yaygın olmadığı için partileri oylamaya dönüşmesi zor olmuyor. Ama biz referandumu önemseyen bir parti olarak bu demokratik yöntemi kendi mecrasına sokmak için elimizden geleni yapacağız. MHP ve CHP de buna dikkat etmelidir" dedi. Erol Erdoğan, buna dikkat çekmek için de; "Referanduma EVET, AKP ve CHP'ye Hayır! Diyoruz" açıklamasında bulundu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri