Sozlerim Nasil ??

ErKiiN

Kayıtlı Üye
ErKiiN Sonsuza DeK Mr.JaZzY ! Her Yerde Gözüm Kulağım Wardır Benim.. Eksik Söylemek Yalan Soylemek Anlamina Gelmez Mantigindaki Cok Dürüst Ki$iler Beni Degil Kendini Kandiranlara Yalnizca Bilmezden Gelislerim, Aptala Yati$larim Kaybetme Korkumdan Degil, Karsimdakilerin Yalan Soyleme Potansiyellerine Olan Merakımdandır.. Vicdanla Birlikte $eref Ararim Ben Sevdiklerimde.. Her Zaman Dogru Degil Elbet Secimlerim.. Zaman gelir ********leride Severim.. Ama Ya TaM SuSTuRuCaM Ya KaN KuSTuRuCaM! Ne Kimsenin Kopegi Oldum! Ne Kimsenin Kopekleriyle Muhattap Oldum! Ben Herzaman Ben Oldum!! DOST Diyip Bİzi Sırtımızdan Kahpece Vuranlar, Bugun Bir Kiza Bacim Diyip Yarın İhtiyacim DiyenLer, Para, Pul, $an, $öhret Delisi Olanlar.. ALLAHA Yakın Bana Uzak Olsun.. Adam Olana Kapımız Acık.. Olmayan Sikdirsin Gitsin!! Unutmayin Bir Gün $u Kahpe Dünyadaki Tüm Dertlere Care Bulunur!! Ama SERVET, $EHVET, $öhRET Mikrobuna Yakalanmi$ Olanlara Asla Deva Bulunamaz ;)

(Only iZMir Underground) Dışı Adam İçi Bomboş İnsanların Oldugu Mekanlarda Takılmayan. . Kendini Kültürlü Sanan Oysaki Cigeri 5 Para Etmez İnsanlardan Olmayip. . Ezikligi Kendinde Hiç Bulundurmayan. . Her Seçiş Bir Vaz Geçiştir Diyip Secim Yapmayı Sevmeyen. . İdealleri İçin Renklerinden Ve Zevklerinden Vazgeçebilen. . Fakat Verdigi Sözlerden Ve İnandigi Gerçeklerden Asla Dönmeyen. . Yari Yolda Birakmayi Sevmeyen . . Herşeyi Becerebilen Fakat Aşka Yenilen. . Kültürsüz Cahil Biriyim :) Oyunbozanlık yapmak en büyük hünerim. . Çünkü benimle oynayanın oyununu S. . . :) Yalana olan nefretim, YILANLA dost olacak kadardır. . SayqılARımla [M].[r]. [J][a][z][Z][Y]

Bu Yazıyıda Calabilirsiniz :) Du$man Kelimesinin Anlamini DoST Sifatini Tasiyan Kahpelerden Ogrendik Biz... Adam Olana Kapimiz Acik Olmayan Gule Gule Gitsin Lanh ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri