Söylediklerimi boşver

HaDeS

Kayıtlı Üye
-Söylediklerimi boşver, konuşamadıklarımı ciddiye al.

-'Aşığım sana' cümlesinin sonundaki 'a' harfi terk etti seni. O da üzülmüyor gittiğine; Sen hala 'Aşığım san' beni.

-hayatı kendine mendil edersen o senden sürekli göz yaşı ister

-Bir kadın sana ağlayarak git diyorsa,yapman gereken tek şey kalmaktır.

-Aynı şiirin farklı satırlarıyız şimdi.

-Öyle seversin ki, daha eli eline değmeden, nazar değer..

-"Bir süre sonra anladım ki, vazgeçilmez olan sen değilsin; Vazgeçmeyi bilmeyen benim."

-Aslında insanı en çok acıtan şey, hayal kırıkları değil, yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.

-Daha iyi olanını değil, seni daha iyi hissettirenini seçmelisin.

-"Bir şeyin kıymetini bilmenin en klasik yolu onu kaybetmektir."

Son düzenleme:
---> Söylediklerimi boşver

-Senin küle çevirdiğin kalbe Bir başkası üfleyip hayat verir!

Hayat verenler hep yaşasın. İnsanları sürekli öldürmek değil yaşatmak da gerekiyor. :)

---> Ne kadar yürürsen yürü

Çok konuşmaya gerek yok...Herkes kimliğini cebinde kişiliğini benliğinde taşır...!

Seninle ben, ruhumuzun acemi nakaratlarından türettiğimiz aşk şarkılarıyla sevdalar ekmedik mi kıraçlara? Birbirimizi özlediğimiz anlarda birbirimizin olur, çağlar atlardık bir kayboluşun derinliklerinde. Seni özledikçe sana en içli yaşanmışlıkların masalarını kurardım, aşkın şerefine kadehler sıralayarak. Her yudumda bir bakışın koynuna sokulurduk, titrerdik arsız düşünüşlerle ve yol alırdık bir uzun menzile. Dağlanan bedenimizin kayıp dokunuşlarının isyanını anlardık o an, kabarırdı düşüncelerimiz ve yol alırdık en tatlı sarılışların yaşanacağı o muhteşem uykulara.

-Yokuş aşağı yuvarlanan tekerleği, yakalamaya çalışıyormuşum gibi bi hayat...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri