Söyle gitsin...
M Moreas Bayan Üye 26 Ocak 2014 #4 ---> Söyle gitsin... Söyleyince belki iyi şeyler olacak Ah şu şairler sus içine at diyorlar. Bu yüzden ne sevdalar kalıyor yaşanamayan... Söz mükemmel ötesi fakat ona lafım yok.
---> Söyle gitsin... Söyleyince belki iyi şeyler olacak Ah şu şairler sus içine at diyorlar. Bu yüzden ne sevdalar kalıyor yaşanamayan... Söz mükemmel ötesi fakat ona lafım yok.
Queen2 N.❤ Prenses 26 Ocak 2014 #5 ---> Söyle gitsin... tam söyleyecek oluyorum,cümleler düğümleniyor boğazımda söylesem ne değişecek diyorum kendi kendime
---> Söyle gitsin... tam söyleyecek oluyorum,cümleler düğümleniyor boğazımda söylesem ne değişecek diyorum kendi kendime
sir.altan Kayıtlı Üye 29 Ocak 2014 #6 ---> Söyle gitsin... soylemeden evvel soyleyecegimiz seye cok dikkat etmemiz lazimdir.
H HaDeS Kayıtlı Üye 19 Şub 2014 #7 ---> Söyle gitsin... NicolaTesla' Alıntı: kafamda deli sorular hehe Genişletmek için tıkla ... Bence çok daha fazlası...:lnKkv:
---> Söyle gitsin... NicolaTesla' Alıntı: kafamda deli sorular hehe Genişletmek için tıkla ... Bence çok daha fazlası...:lnKkv: