AfetSu
Bayan Üye
Malzemeler
1 kg kuşbaşı doğranmış tavuk (göğüs tarafından)
3 adet çarliston biber
1 adet soğan
½ şişe soya sosu
1 çay bardağı sıvı yağ
Tarif
Çarliston biberleri ve soğan halka halka doğranır ve yağda hafifçe çevrilir.
Bu malzemeye tavuklar da ilave edilir ve harlı ateşte tahta bir kaşıkla 3-4 dakika hızlı hızlı çevrilir.
Beş dakika kadar tencerenin kapağını kapatmadan, on beş dakika da tencerenin kapağı kapalı olarak harlı ateşte pişirilir.
Piştikten sonra soya sosu ilave edilir.
NOT: Soya sosu kullandığınız yemeklerde kesinlikle tuz kullanmayınız.
1 kg kuşbaşı doğranmış tavuk (göğüs tarafından)
3 adet çarliston biber
1 adet soğan
½ şişe soya sosu
1 çay bardağı sıvı yağ
Tarif
Çarliston biberleri ve soğan halka halka doğranır ve yağda hafifçe çevrilir.
Bu malzemeye tavuklar da ilave edilir ve harlı ateşte tahta bir kaşıkla 3-4 dakika hızlı hızlı çevrilir.
Beş dakika kadar tencerenin kapağını kapatmadan, on beş dakika da tencerenin kapağı kapalı olarak harlı ateşte pişirilir.
Piştikten sonra soya sosu ilave edilir.
NOT: Soya sosu kullandığınız yemeklerde kesinlikle tuz kullanmayınız.