Sow: “Taraftarın desteğini bir kez daha gördük”

Sibel1

Bayan Üye
2012-02-05_sow446.jpg

Oyuncumuz Moussa Sow, önemli bir maçtan 3 puanla ayrılmalarının önemli olduğunu söyledi ve bugün yapılan "destek" yürüyüşü ile ilgili de, "Gerçekten bugün taraftarın desteğini gördük. Bu da aslında maç öncesinde işimizi kolaylaştırdı" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Sow, "Bu mücadele çok önemli bir karşılaşmaydı. Öncelikle maç öncesinde Samandıra'da taraftarın yürüyüşünü görerek bu günü geçirdik. Gerçekten bugün taraftarın desteğini gördük. Bu da aslında maç öncesinde işimizi kolaylaştırdı. Özellikle Baroni'nin ilk golü, işimizi daha da kolaylaştırdı. Ben de bazı kişisel fırsatlar yakalamaya çalıştım. Birebir özellikle kaleciyle kaldığım anlarda kaçırdıklarım oldu. Ancak elhamdülillah maçın içinde kaldım ve gol attığım için de mutluyum" diye konuştu.

Hafta içinde Kayserispor ile oynadıkları maça değinen Sow, "Kupa maçı bizim kafa olarak çok iyi bir yere çıkmamızı sağladı. Girenler çıkanlar sonradan girenler çok iyi bir oyuncu grubu olduğumuzu gösterdik. Bizim amacımız play off'larda en üst noktaya kadar mücadele etmek. Bundan sonrası için ne olacağını ise Allah bilir" dedi.

Haftaya Galatasaray ile oynayacakları maç içinse Sow şu ifadeleri kullandı:

"Tabi ki Galatasaray maçı kolay olmayacak. Fenerbahçe – Galatasaray atmosferini ve taraftar arasındaki havayı çok iyi biliyorum. Ama hazırız. Orada bir şeyler yapmaya gideceğiz ve iyi bir sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri