Sow : "Pişman değilim"

Ömrüm

~Efekuş`um~
Bayan Üye
Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, Liverpool ve Arsenal'den teklif almasına rağmen sarı-lacivertli kulübü seçmekten hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi.

Son haftalarda ortaya koyduğu yüksek performansla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Fanatik Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. Hakkında ortaya atılan 'sakat' iddiaları için de konuşan Sow, "Allah bana güç verdi" dedi.

"LIVERPOOL VE ARSENAL DE İSTEDİ"
Liverpool ve Arsenal'in Fenerbahçe'ye gelmeden önce kendisini istediğini dile getiren Sow, "Liverpool ve Arsenal istiyordu, ancak ben, değişik bir atmosfer, fantastik bir şehri, İstanbul'u tercih ettim. Müslüman olmam da kararımda etkiliydi. Şu an çok mutluyum, burada kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.

"BURAYA GELDİĞİM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"
İngiliz devlerinden teklif almasına rağmen Fenerbahçe'yi seçtiği için hiçbir pişmanlık yaşamadığını belirten Senegalli, "Buraya gelmem, en önceleri çok kişiye şaşırtıcı geldi. Çünkü Arsenal, Liverpool gibi İngiltere'nin önemli takımlarından da teklifler vardı. Kararımı, Fenerbahçe'den yana kullandım. Türkiye gibi Müslüman bir ülkeden yana kullandım. Bugün ise geldiğime hiç pişman değilim, aksine çok mutluyum. İyi ki böyle bir tercih yapmışım, iyi ki Fenerbahçe'ye gelmişim. Çünkü adı Fenerbahçe olan büyük bir kulüpte oynuyorum ve bu kulüpte, bu ülkede ve bu şehirde kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum. Çok mutluyum, hayatımdan da çok memnunum." ifadelerini kullandı.

"ALLAH BANA YARDIM ETTİ"
Hakkında ortaya atılan sakat iddiaları hakkında da konuşan Senegalli futbolcu, "Sakat olduğuma dair iddialar beni etkilemedi. Hatta hiç dinlemedim bile, güldüm geçtim. Aslında bu sezon başında da bir oruç meselesi çıkardılar. Şimdi de böyle iddialar atıldı ortaya. Herhalde beni bazı insanlar mental olarak bozmak, rahatsız etmek istediler. Gerçekten inançlı bir insanım. Eğer Allah bir insana kötülük yapıldığını görürse, ona daha fazla güç veriyor. Bana bunu yapmak istediler ama tam da bu noktadan sonra yükselişe geçtim. Allah bana güç verdi. Benim hakkımda bu tip şeyleri ortaya atıp konuşanları da Allah'a havale ediyorum." şeklinde konuştu.
* Röportajın tamamını Fanatik Gazetesi'nde bulabilirsiniz.

SPOR X

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri