Şota: ''Lig daha yeni başlıyor''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kayserispor teknik direktörü Şota, Trabzonspor beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu..

"Taktik bir oyun oldu. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibi açamadık bekledik. Karşımızda çok güçlü bir takım vardı. Sayılmayan gol beklediğim gol değildi ondan tepki göstermedim ama hakem de golü vermedi. Oyunun gidişatı nedeniyle gole tepki vermedim. Trabzonspor seyircisinin gösterdiği ilgiyi hiç unutmuyorum. Bugünü de hayatımda unutmayacağım onlara çok teşekkür ediyorum. Zor bir lig kolay olmuyor. İlk ve son dakikalarda goller oluyor. Milli takım arasında oyuncular serbest kalıyor eksiklerini gideriyorlar. Biz milli takım arasını düşünmedik. Lig şimdi başlıyor önümüze bakmamız gerekiyor.”

-BASIN TOPLANTISI-
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise zor bir maç olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Bizim için çok zor bir maçtı. Trabzonspor çok iyi futbol oynayan, çok iyi bir takım. Çok mücadele ettik ama gol atamadık.''

Şota, Cangele'nin ameliyat olacağını da belirterek, ''Cangele, çok iyi bir oyuncu. Bir an önce iyileşmesini diliyorum'' diye konuştu.

Arveladze, sayılmayan gole ilişkin soruyu ise ''Golü net göremedim. Ofsayt olup olmadığını bilmiyorum. Görenler ofsayt olmadığını söylüyor. Bunu yorumlamak istemiyorum'' diye yanıtladı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri