Şota: ''Keşke 11'e 11 oynasaydık..''

REiSS

Kayıtlı Üye
Kayserispor Teknik Direktörü Şota, Beşiktaş karşısında ilk yarı çok iyi oynadıklarını söylerken, rakibin 10 kişi kalmasının oyunlarını etkilediğini söyledi..

"İlk yarı çok iyi oynadık. Çok genç bir Kayserispor vardı sahada. İkinci yarı, tecrübe meselesi rakip 10 kişi kalınca koruma psikolojisi oluştu. Devre arasında atak yapmalarını istemiştim. Sonuçta kazanmak önemliydi bizim için. Karşımızda çok kaliteli bir takım vardı. Futbolcularımı tebrik ederim. Keşke 11'e 11 oynasaydık. 1-0 kalsın, maçı tutalım olmuyor futbolda. İlk yarı gibi oynasaydık ama çok genç oyuncular vardı sahada, bu bizi geri çekti. 1-0 bitti maç çok mutluyuz."

Basın toplantısı
Şota Arveladze, basın toplantısında ise ''İlk önce stat çalışanlarını tebrik etmek istiyorum. Gerçekten zorlu kış şartlarına göre saha çok güzeldi. Emeği geçen herkesi kutluyorum'' dedi.

Son iki maçta takımının gösterdiği performansı çok beğendiğini belirten Arveladze, ''Takımım, eksikliklerine ve çok genç olmalarına rağmen, çok iyi mücadele ediyor. Bugün Beşiktaş gibi çok iyi bir takımı yendik. Oyuncularımı tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Arveladze, takımın ikinci yarıya iyi başlamadığını, ancak sistemin oturmasına, oyuncuların mücadelesinin de eklenmesiyle başarının geldiğini, gelecek günlerde takımın daha iyi olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Kayserisporlu Sefa ise Beşiktaş karşısında çok iyi oynadıklarını ve erken gelen golle maçı kazandıklarını ifade ederek, ''Gelecekte çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çünkü çok genç bir ekibiz ve çok çalışıyoruz. Birkaç yıl sonra şampiyonluğa oynayan bir takım olabiliriz'' diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri