Spartak Moskova ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi sosyal medyayı salladı.
;
[MENTION=38474]ironik[/MENTION]
Selçuk Şahin'in Fenerbahçe formasını parayla bile almaması lazım.
[MENTION=114373]1905[/MENTION]tweet
UEFA Fenerbahçe'nin turu geçemeyeceğini bildiği için Şampiyonlar Ligi'nden men etmemiş olabilir..
[MENTION=80694]emR[/MENTION]_ela
Aykut takımı berbat etmişşin bu da bir başarıdır
[MENTION=77348]bilim[/MENTION]adamiii
Selçuk Şahin arkadaşım olsa halı saha maçına çağırmam, Fenerbahçe kaptan olarak çıkarıyor sahaya
[MENTION=124872]MRK[/MENTION]EYiK
"Fenerbahçe - Spartak Moskova" maci ozeti: Aykutn't!.
[MENTION=86652]noki[/MENTION]toka_si
Aykut Kocaman diye bir gerçek varsa, o da en yakın zamanda yok olmalıdır ki Fenerbahçe'nin önü açılsın, kişisel egoların kurbanı olmasın.
[MENTION=32458]adam[/MENTION]frody
Bence Aykut Hoca'sız Fenerbahçe, Alex'siz Fenerbahçe'den daha çok iş yapar.
[MENTION=694]BeRaT[/MENTION]Akbaba
Hocanın adamlığına, Fenerbahçe sevgisine laf yok ama taktik ve teknik anlayışına olan inancım bitmiştir.
[MENTION=2815]AhMet[/MENTION]Keser34n
Koskocaman Fenerbahçe Kulübü Aykut'un Alex inadı yüzünden elendiği için yazıklar olsun....
[MENTION=37213]serkan_[/MENTION]talan
Aykut Kocaman o takımda olduğu sürece Fenerbahçe Edirne'den dışarı çıkamaz. Avrupa'da göreceği son nokta Dolmabahçe olur
[MENTION=4]gamze[/MENTION]Ben
Bir kanser sebebi olarak FENERBAHÇE
@mnayir
Koskoca Fenerbahçe Aykut denen adamın ihtiraslarına kaldık
[MENTION=92951]kursat[/MENTION]ulusan
Çok merak ediyorum Fenerbahçe maçlarını cipsimi kolamı alıp koltuğa yaslanıp rahat rahat ne zaman izleyeceğim.
[MENTION=155445]akil[/MENTION]liBirDelii
Alex 50 yasına da gelse, sahada yoksa Fenerbahçe bir hic.
[MENTION=32732]1907[/MENTION]FEB
Selçuk Fenerbahçe'de koşup defans yapıyorsa; Alex oynasın koşmasın ; tek bacağıyla daha iyi oynar
[MENTION=84967]jokey[/MENTION]alper
Bizim İçin Saldır Fenerbahçe! o değil de yıl olmuş 2012 hala Fenerbahçe'den Avrupa'dan başarı bekleyenleri bulmak mümkün
[MENTION=71298]onurka[/MENTION]gan
Yemin ediyorum halı saha takımı kursam Selçuk Şahin'i almam.
[MENTION=3718]OGULCAN[/MENTION]guven
Şimdi biz gruplara kalamadık Amrabat'ın bonservisini Fenerbahçe ödemiş oldu
[MENTION=8218]ugurr[/MENTION]Demir
Hey gidi Fenerbahçe nereden nereye... Alex kulübe'de, Selçuk kaptan olmuş. Ben oğluma Alex'i anlatacaktım, yedek kaldı diyemem ki.
[MENTION=13566]okan[/MENTION]_kuku
Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe tarihinde yeri tartışılmaz ancak verdiği kararlar buyuk Fenerbahçe'ye Kocaman zarar veriyor ...
Alişan: Yazik oldu yazik....maca cikicak kadro 82de sahadaydi.topuz,topal,selcuk yanyana oynarmi hocam Allah askina!!!koskoca bir ilk yari heba oldu
Ertem Şener: Fenerbahçe Avrupa Liginden devam edecek...Can'ın sagolsun Fenerbahçe ...
;
[MENTION=38474]ironik[/MENTION]
Selçuk Şahin'in Fenerbahçe formasını parayla bile almaması lazım.
[MENTION=114373]1905[/MENTION]tweet
UEFA Fenerbahçe'nin turu geçemeyeceğini bildiği için Şampiyonlar Ligi'nden men etmemiş olabilir..
[MENTION=80694]emR[/MENTION]_ela
Aykut takımı berbat etmişşin bu da bir başarıdır
[MENTION=77348]bilim[/MENTION]adamiii
Selçuk Şahin arkadaşım olsa halı saha maçına çağırmam, Fenerbahçe kaptan olarak çıkarıyor sahaya
[MENTION=124872]MRK[/MENTION]EYiK
"Fenerbahçe - Spartak Moskova" maci ozeti: Aykutn't!.
[MENTION=86652]noki[/MENTION]toka_si
Aykut Kocaman diye bir gerçek varsa, o da en yakın zamanda yok olmalıdır ki Fenerbahçe'nin önü açılsın, kişisel egoların kurbanı olmasın.
[MENTION=32458]adam[/MENTION]frody
Bence Aykut Hoca'sız Fenerbahçe, Alex'siz Fenerbahçe'den daha çok iş yapar.
[MENTION=694]BeRaT[/MENTION]Akbaba
Hocanın adamlığına, Fenerbahçe sevgisine laf yok ama taktik ve teknik anlayışına olan inancım bitmiştir.
[MENTION=2815]AhMet[/MENTION]Keser34n
Koskocaman Fenerbahçe Kulübü Aykut'un Alex inadı yüzünden elendiği için yazıklar olsun....
[MENTION=37213]serkan_[/MENTION]talan
Aykut Kocaman o takımda olduğu sürece Fenerbahçe Edirne'den dışarı çıkamaz. Avrupa'da göreceği son nokta Dolmabahçe olur
[MENTION=4]gamze[/MENTION]Ben
Bir kanser sebebi olarak FENERBAHÇE
@mnayir
Koskoca Fenerbahçe Aykut denen adamın ihtiraslarına kaldık
[MENTION=92951]kursat[/MENTION]ulusan
Çok merak ediyorum Fenerbahçe maçlarını cipsimi kolamı alıp koltuğa yaslanıp rahat rahat ne zaman izleyeceğim.
[MENTION=155445]akil[/MENTION]liBirDelii
Alex 50 yasına da gelse, sahada yoksa Fenerbahçe bir hic.
[MENTION=32732]1907[/MENTION]FEB
Selçuk Fenerbahçe'de koşup defans yapıyorsa; Alex oynasın koşmasın ; tek bacağıyla daha iyi oynar
[MENTION=84967]jokey[/MENTION]alper
Bizim İçin Saldır Fenerbahçe! o değil de yıl olmuş 2012 hala Fenerbahçe'den Avrupa'dan başarı bekleyenleri bulmak mümkün
[MENTION=71298]onurka[/MENTION]gan
Yemin ediyorum halı saha takımı kursam Selçuk Şahin'i almam.
[MENTION=3718]OGULCAN[/MENTION]guven
Şimdi biz gruplara kalamadık Amrabat'ın bonservisini Fenerbahçe ödemiş oldu
[MENTION=8218]ugurr[/MENTION]Demir
Hey gidi Fenerbahçe nereden nereye... Alex kulübe'de, Selçuk kaptan olmuş. Ben oğluma Alex'i anlatacaktım, yedek kaldı diyemem ki.
[MENTION=13566]okan[/MENTION]_kuku
Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe tarihinde yeri tartışılmaz ancak verdiği kararlar buyuk Fenerbahçe'ye Kocaman zarar veriyor ...
Alişan: Yazik oldu yazik....maca cikicak kadro 82de sahadaydi.topuz,topal,selcuk yanyana oynarmi hocam Allah askina!!!koskoca bir ilk yari heba oldu
Ertem Şener: Fenerbahçe Avrupa Liginden devam edecek...Can'ın sagolsun Fenerbahçe ...