Evet, hangilerini kullanıyorsunuz? :)
Sibel1 Bayan Üye 19 Ocak 2016 #2 ---> Sosyal medya hesapları? Birden fazla seçenek işaretleyebilirsiniz.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 19 Ocak 2016 #3 ---> Sosyal medya hesapları? Facebook Twitter İnstagram Swarm Dahada bulaşmam
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 19 Ocak 2016 #4 ---> Sosyal medya hesapları? Face,Twitter,Instagram aktif; Skype nadir
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 #5 ---> Sosyal medya hesapları? uye olmadıgım daha az face twtter ınst skype (acık ama bakmıom) snpchat (seyfo yukledı ama kullanmıorm) dıgerlerını sorarsanız swamı yanlıs ısaretlemısım lıne var uye oldugum
---> Sosyal medya hesapları? uye olmadıgım daha az face twtter ınst skype (acık ama bakmıom) snpchat (seyfo yukledı ama kullanmıorm) dıgerlerını sorarsanız swamı yanlıs ısaretlemısım lıne var uye oldugum
Sibel1 Bayan Üye 19 Ocak 2016 #6 ---> Sosyal medya hesapları? -Ediz1912-' Alıntı: Facebook Twitter İnstagram Swarm Dahada bulaşmam Genişletmek için tıkla ... benim de bu dördü :17qn8h:
---> Sosyal medya hesapları? -Ediz1912-' Alıntı: Facebook Twitter İnstagram Swarm Dahada bulaşmam Genişletmek için tıkla ... benim de bu dördü :17qn8h:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Ocak 2016 #7 ---> Sosyal medya hesapları? Sürekli olarak facebook Ara sıra da instagram ve skype
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ocak 2016 #8 ---> Sosyal medya hesapları? Facebook Instagram Snapchat Tumblr Swarm Skype xd
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 19 Ocak 2016 #9 ---> Sosyal medya hesapları? Facebook Twit.. İnstagram Digerlerinden anlamıyorum