Soslu Taze Kuşkonmaz (fransa)

İnci

1907
Prenses
MALZEMELER
1 kg taze kuşkonmaz
Sos için:
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı sirke
2 adet kuru soğan (ince doğranmış)
4 adet kornişon turşu (înce kıyılmış),
1 demet maydanoz (ince kıyılmış),
25 adet kapari
1 adet konserve kırmızı biber (ince kesilmiş),
bir miktar hardal,
toz şeker

YAPILIŞ TARİFİ
Kuşkonmazları soyun. Mutfak ipi ile demet yaparak bir tencereye alın.
Üzerine su, limon suyu ve tuz ekleyin.
Kuşkonmazlar pişene dek haşlayın. Sos için malzemeleri karıştırın.
Hazırladığınız bu sosu kuşkonmaz demetlerinin üzerine döküp servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst