Sorum olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
Hadi msn face özel mesaj cart curt u anladıkta şu mesaj düzenleme yasağımızı kaldırsanız diyorum. Fan Club acıyoruz duzenlıyemıyoruz uyelerı bu nasıl iştir?

---> Sorum olacaktı.

Önlem için yapıldı hepsi. Msn verip sonra mesaj değiştirmeler oluyordu büyük ihtimal onun için yasaklamışlardır onu da bilmiyorum ama.
Diesel veya Özkan abi gelince ilgilenir.

---> Sorum olacaktı.

Verdikleri kararlara saygılıyız.Ama insanda merak oluşturmuyor değil.Bu foruma özgü birşey. :)

---> Sorum olacaktı.

Arkadaşlar bence bu konu hepiniz hatası. foruma ilk üye oldugumda msn veya yukarıda yazdıgınız iletişim olaylarının yasak oldugunu okudum.sebebini de sizler de biliyorsunuz. Kendi kendinizi yakmışsınız :) sizlere demiyorum tabiki.

---> Sorum olacaktı.

Eleştirmeden Önce Keşke Yapabilirmisiniz Diye Sorsanız.

Biz Hayır Yapmayız Dersek Eleştirseniz..

Herkez İşin Kolayını Bulmuş Foruma Özgü Vs Vs.

Defalarca Söyledim Tekrar Söylüyorum

Kimseyi Zorla Tutmuyoruz

Eğer Forumun Kurallarını Beğenmiyorsanız Girmemekte Gayet Hürsünüz..

Madem Tek Bu Forumda Var

Bi Sürü Forum Var Memlekette

Gidin İstediğiniz Yerde Karı Kız Tavlayın Veya Geyik Yapın Veya MSN Dağıtın..

Ama Bu Forumun Kuralları Böyle

Beğenmeyen Sağ Köşeden Çıkış Yapabilir..

Neyse Fazla Uzatmayım Her Ne Kadar Düzgünce İstek İstemesenizde

Yapacağım Merak Etmeyin..

---> Sorum olacaktı.

Msn le vs ilgili bişey dediğimi hatırlamıyorum. Arada yorum yapanların üstü zaten çekilmiş.

---> Sorum olacaktı.

Düzenlendi yetkınız var fan clubta olayları buyutmeyın arkadaslar. soru sormus zaten bız unutmussak bıle mutlaka duzeltır telafı ederız. fan clubta duzenlemeyı yasak yapacak kadar cahıl ınsanlar degılız gozden kacabılıyor sız hatırlatacaksınız kı bız duzeltecegız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri