Soru..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değerli yöneticiler benim bi sorum olacak üyeler ile ilgili neden anketler açılmıyor mesela yöneticilere açıldığı gibi örnek verecek olursak en aktif üye en çok online olan üye tabi bunları siz biliyorsunuz ama üyeler de bilse fena olmaz diye düşündüm..

saygılar..!!

---> Soru..!!

O Bölümü Açarken Böyle Bir Konu Açılacağının Bilincindeydim

Lakin

Bi Sürü Üye Var

Hangisini Yazalım?

---> Soru..!!

değerli yöneticiler benim bi sorum olacak üyeler ile ilgili neden anketler açılmıyor mesela yöneticilere açıldığı gibi örnek verecek olursak en aktif üye en çok online olan üye tabi bunları siz biliyorsunuz ama üyeler de bilse fena olmaz diye düşündüm..

saygılar..!!

Atıyorum

En Sempatik Üye

İlk Ay

500 Ve Üzeri Mesaj Yazan Üye En Az 30 Tane Olcaktır.

Gelecek Ayda Güncelleyeceğiz

Bi 20 de Öyle

50 Tane

Her Ay Katlancak Bu Sayı?

---> Soru..!!

Atıyorum

En Sempatik Üye

İlk Ay

500 Ve Üzeri Mesaj Yazan Üye En Az 30 Tane Olcaktır.

Gelecek Ayda Güncelleyeceğiz

Bi 20 de Öyle

50 Tane

Her Ay Katlancak Bu Sayı?

açılan anketin bi daha açılmasına gerek yok bence. öyle bir sorun olacaksa konu ve reputasyonları da göz önüne alarak açabilirsiniz ne de olsa kolay kolay rep verilmiyor kimseye..

---> Soru..!!

tamam o zaman güncelleme yaparken en az oy alan üyeleri silersiniz sildiğiniz kadar üye alırsınız.. bu arada sadece mesaj sayılarına göre seçenek belirlemek olmaz konu ve reputasyonlar da göz önünde bulundurlmalı.

Sildiğimiz Üye Arıza Çıkartır.

Ama Düşünelim

Bakarız Duruma Göre.

---> Soru..!!

Anketin anlamını biliyormusunuz ?

Sayın mysterious_man

Anketten üyenin adını silersen nasıl anket olmasını beklersin o konunun. ?

Oyunlarda var zaten en karizmatik üye diye oraya adı yazarsın sorunda çözülmüş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri