Soru!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değerli yönetici arkadaşlarım abilerim bir sorum olacak sizlere şu haftanın üyesi bölümü neden aktif değil?

teşekkürler..(=

konuyu yanlış yere açtım galiba...

Son düzenleme:
---> Soru!!!

arkadaım çok uzamadımı ?
kızların farkı olsun demişler erkeklerden böyle bişi yapmışlar neyi uzatıyosunuzki ?
bu forumda böyle

---> Soru!!!

Aslıdna diesele Bu konu hakkında güzel bir proje sunmuştum.
Yani mesaj sayısına göre rank yükselimi.
Çok güzel olacaktı fakat işte... :)

---> Soru!!!

arkadaım çok uzamadımı ?
kızların farkı olsun demişler erkeklerden böyle bişi yapmışlar neyi uzatıyosunuzki ?
bu forumda böyle

anlama sorunun var galiba arkadaşım. ben bir öneri sunuyorum ve öneri sunmakta özgür olduğumu düşünüyorum bu forumda. benim de önerim kızlarla eşit olmak değil addictin dediği gibi belli bir mesaj +rep veya konu sayısından sonra erkeklere de böyle bişey verilebilir diye düşündüm. olmazsa olmadı çok da önemli değil. sadece öneriyle kalır o kadar. bu konu hakkında forumda böyle düşünen tek üye olduğumu da sanmıyorum. isterseniz anket de açılabilir olsun mu olmasın diye yoksa benim umrumda değil ben eskisi gibi devam ederim..

umarım anlamışsındır bu defa.. bu arada benim kimseyle sorunum yok forumda seninle de olmasını istemiyorum yok sen istiyorsan eğer benimle sorunun olmasını fark etmez benim için..

Son düzenleme:
---> Soru!!!

Sakin.

Haftanın Üyesi Konu Açılımına Göre Seçiliyor Okumussunuzdur.

Fazla Konu Açan Üye Yok

Varsada 2 - 3 Kişi Arasında Geçiyor.

Durmadanda Aynı Kişiyi Üye Yapmak Olmuyor.

Tabiki Bunda Düzenlemeler Yapacağım En Kısa Sürede.

Süreyi Uzatabiliriz.

---> Soru!!!

anlama sorunun var galiba arkadaşım. ben bir öneri sunuyorum ve öneri sunmakta özgür olduğumu düşünüyorum bu forumda. benim de önerim kızlarla eşit olmak değil addictin dediği gibi belli bir mesaj +rep veya konu sayısından sonra erkeklere de böyle bişey verilebilir diye düşündüm. olmazsa olmadı çok da önemli değil. sadece öneriyle kalır o kadar. bu konu hakkında forumda böyle düşünen tek üye olduğumu da sanmıyorum. isterseniz anket de açılabilir olsun mu olmasın diye yoksa benim umrumda değil ben eskisi gibi devam ederim..

umarım anlamışsındır bu defa.. bu arada benim kimseyle sorunum yok forumda seninle de olmasını istemiyorum yok sen istiyorsan eğer benimle sorunun olmasını fark etmez benim için..

Anlama sorunm yok senden önce başka birisi açtı sonra sen açıyosun ordaki yormLarı okumadnmı ?

Sorun oLsa noLckak ?
benim içinde farketmez rahat Ol sen ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri