Sony Xperia Z

Mjoy

Kayıtlı Üye
Sony'nin suya ve toza dayanıklı akıllı cep telefonu Xperia Z Türkiye'de satışa sunuldu.

xperia-z-black-1240x840.png

Sony'nin Full HD ekranı ve suya dayanıklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Xperia Z akıllı cep telefonu Türkiye'de tüketicinin beğenisine sunuldu.

SÜPER TELEFONUN FİYATI
Xperia Z, 1.849 TL’lik satış fiyatıyla da akıllı telefon pazarında yerini aldı. Siyah, beyaz ve mor renk alternatifleri bulunan Xperia Z, sahip olduğu teknolojik özellikler ve denge odaklı özel tasarımıyla bir “süper telefon” olma iddiası ile pazara girdi.

611x395_sony_xperia_z_and_zl_2_513206f622f21.jpg

SÜPER TELEFONUN ÖNCE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ
-Mobile BRAVIA Engine 2 teknolojisine sahip 5” 1080 x 1920p Full HD Reality Display ekran

- En net fotoğraf ve videoları bütün ışık şartlarında yakalayabilen Exmor RS, HDR video ve Superior Auto özelliklerine sahip 13MP hızlı çekim özellikli kamera

- Dayanıklı temperli cam ekran; toz tutmaz ve suya dayanıklı gövde (IP55 & IP57)

- 2GB RAM'a sahip 1.5 GHz dört-çekirdekli Snapdragon S4 işlemci

- Batarya STAMINA modu ile 4 kat arttırılmış pil ömrü

Sony_Xperia_Z_Water2.jpg

---> Sony Xperia Z

ben kullanıyorum ama iphone'u her şekil tek geçerim o kadar da güzel bir telefon değil. android deli gibi kasıyor üzerindeki donanıma rağmen.

---> Sony Xperia Z

4 gün önce anneme z1 aldık şarjdan çıktığı yok telefonun ben beğenmedim kamerası haricinde.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri