Sonunda İtiraf Etti ! 4MinoRMacH1Né: Hayvanım Ben

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
8a27fde9.jpg

---> Sonunda İtiraf Etti ! 4MinoRMacH1Né: Hayvanım Ben

:I :I :I :I :I :I :I

anil; dov onu :I :I :I :M

olm sen ruh hastasımısın ne desem foruma koyuyosun xD

Ay hala mı msn ve hala mı bu iğrenç kel adam smiley i Anıll xD Çağ atla biraz :I

Evet Anıl çağ atla.Kimileri gibi günlük face girip çıkarken hesabı filan dondur ertesi gün tekrar aktif et çıkarken yine dondur.=)

Ay hala mı msn ve hala mı bu iğrenç kel adam smiley i Anıll xD Çağ atla biraz :I

valla her formattan önce msnde birine bu kel kafayı veriyorum formatt attıktan sonra tekrar alıyorum o benım dostum sırdaşım onsuz yapamam xD

Evet Anıl çağ atla.Kimileri gibi günlük face girip çıkarken hesabı filan dondur ertesi gün tekrar aktif et çıkarken yine dondur.=)

:160:

He bu arada aslı akın yazısını editlemiş editlemeden önce bunlar yazıyodu vicdanım el vermedi sana göstereyim dedim xD

zxcjz.jpg

:67::67:

Yemezler olum bu mesaj değiştirme numarasını :Ç
Eskidi bu numara.Daha yaratıcı şeyler bekliyorum senden.xD

mesaj değiştirmedim değiştirsem 4minor tarafından değiştirildi yazardı yeme benı simdi aslı görecek bu yazdıgını görmesını istemiosan yazmasaydın olm benım sorunum değil valla xD

mesaj değiştirmedim değiştirsem 4minor tarafından değiştirildi yazardı yeme benı simdi aslı görecek bu yazdıgını görmesını istemiosan yazmasaydın olm benım sorunum değil valla xD
Bilmeyenler bu numarayı yerde biz eskiler yemeyiz.xD
Daha gerçekçi olan ne ? bencede kendini geliştirmişsinxD
şimdi yazacağım derken ne yazacaksın bunları ben yazmıormuyum?=)
2a1155b8.jpg

Bilmeyenler bu numarayı yerde biz eskiler yemeyiz.xD
Daha gerçekçi olan ne ? bencede kendini geliştirmişsinxD
şimdi yazacağım derken ne yazacaksın bunları ben yazmıormuyum?=)

ya olummm ben sana nedicem simdi beyfendımı hanfendimi saat başı cınsıyetın değişiyo ne dicem kararsız kaldım 2sının ortasıda yokki akın hanımda olmaz senın ismini de değilmek lazım simdi ne yapalım yarmagül nasıl bence süper ama russian mıssın ozaman nadya yapalım nadyam benım xD

asdasdmv.jpg

Off esprili günündesin yine xD Beni bi sen güldürüyosun ya Allah da seni güldürsün xD

zaten sana nasılsın desem bile güleceksın xD

Son düzenleme:

yarmagül :kopkop:

37921_447863466359_157941371359_5942307_6331964_n.jpg

Son düzenleme:

@ Aminor,
Dikkat ettimde düzeltme yaptığınız resimlerde forumun adresi siliniyor program kabul etmiyormu ? (=
ayvayı7n konusunda ne işin vardı ayrıca.:Ç

O nee anıl alemsin pas vermiyorsun deyişinden senin yazdığın nasıl da belli oluyo hahaha
Hem akını tanımasam inanıcam :M xD

akın böle utangaç oldugu için herşeyi bana söletiyo aslı yapacak bişi yok ben o yazıyı yazdıkdan sonra msnden anıl elim ayagım titrio bayılacam galiba dedi bana cok üzüldüm :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri