Sonsuzlukta Sen Ve Ben

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Seviyorumseviyorum seni ben..Gönlümün içindeyüreğimin derininden..Yok başka kimseanlayamadım neden sen.Sen başkasın benim için en büyük neden..

Tam alışmıştım senli benli olmaya..Ruhuma katıp seni sonsuzda okşamaya.Acılarınla yaşarken
Dayanamazdın bu koca yalan dünyaya.Hem sen hem de ben..

Söz vermiştik birlikte hapsetmiştik koca canavarı
Sekiz yıl aradan sonra çıkınca ortaya.Devam ….devamdı amacımız.Yılmayacağız diye kararlıydık.El ele diz dize sen ve ben

Atladığımız bir şey vardı herhalde.Akciğerkaraciğer derken kemik az geldi bize Yılmadan usanmadan devam ettik tedaviye Helehele en sonu sağ yanını tutmaz etti.Ağzına bir damla subir lokma koyamadık..Aylarca hasta hanede yattık
Sen ve ben

Onu da yenmiştik birlikte..Sevgimiz kazanmış demiştin sonunda Ruhumuz güçlüydü
Bütün bu aşamada bedenin zayıf düşmüştü
Hasta hane mikrobuna alarak Hayata karşı direnç küçülmüş Gözlerini kapatarak beden toprağa göçmüştü Vakit saat dolmuştu ayrılık için
İşte hesap edemediğimiz bu olsa gerek Tanrım seni ve beni bedenen ayırttı Ama ruhumuz hala bir aradaydı Sen ve ben

Ben yalan sense gerçek dünyada kaldın Bizleri uzaktan uzağa kolladın Anıların hayallerin yarım kaldı belki buralarda Vaktim olursa rabbim izin verirse tamamlarım İsteklerini Ruhlarımız ayrılmasın dursun bir arada Heran kalalım birlikte taaki Sonsuzluk tükenene kadar Sen ve ben.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri