Sonsuzlağa Yürüyüş

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Sonsuzluğa yaklaşıyorumyelkovanla akrebin yer değiştirdiği bu zaman diliminde.Aslında;ellerimi bıraktığın an bir mavi kıyametle sonsuzluk bulmuştu beni zaten.Sonsuzlukta yüremeye başlıyorum şimdiilk adımımı attığım vakit ağlamak istiyorumtüm ağlamak isteklerimi ertelleyip içime kezzap misali akıttığım göz yaşlarımın içimde açtığı derin yaralardasigara dumanlarımla beraber büyüyen ve büyüyüp içimi kemiren ateş kurtlarını serpmek istiyorum.İçimde ki gel-gitlerin nedeni ömür denizime...

Serperek alevlendirmek istiyorum;kuytu bir köşede sineniçinde geçmişimin 17x365 sayfalık ömür defterimin olduğuömür denizimde ki gel-gitlerinin sahibi korsan gemiyi.Alevlendiripyok etmek istiyorum tüm geçmişimi.İlle de;"bir sokak başında 300 yıllık çınar ağacına yaslandığım daüstüme yağan BERF(kar)'den illiklerime kadar titretten soğuğu içime işletten ve her saniyesi zihnime birebir kazınan"o günü gömmek istiyorum üzerine gökdelenler boyu toprakları dökerek kurtulmak istiyorum...

Kurtulup 7 yaşında bir çocuğun sabah namazına kalkıp da kıblesini bulamamasıda ki heyecanıyla;Urfa'nın kavuran yaz güneşindetarlada bir gencin BERF suyu misali suya istek duyumsamasının arzusuyla;boşluklar ülkesinde dalları budanarak yapraksız ortada kalıprüzgarın tüm savurganlığını içinde hisseden bir fidanın şaşkınlığıyla yalansız bir hayatta yeniden doğmak istiyorum!

Düşlerimiz vardıgeleceğimiz olduğunu düşündüğümüzşimdi ise sadece ütopya olan düşlerimiz.Bu düşler ki;artan gençlik ateşimizle emperyalizme karşı mitinglerde en öndeel elleyeşil ve ela gözlerimizin birbirleri ile dansları eşliğindesesimiz kısılana değin attığımız sloganlar gibi sonsuzlukta kaybolan seslerimizin benzeriboşlukta yankılanıp kaybolan hayalerimiz.

Uzakta durup gözlerimin içine tebbesümle bakmayı bırak;sonsuzlukta yürüyorum artık.Sensizliğin beni kahredip bir sokak kedisi misali yenmesine izin veremem... Sensizlikbeni yenmeden önce ben seni yeniyorum!Sonsuzluğun sonunu bulup dönmek dileğiyle...
Eyvallah BERFİN​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri