Söndür ışıkları,karanlığa hapsol benimle...
Düşlerimden sıyrılda gel,yanıbaşımda bekle...
Hayallerimi bölüşsene benimle...Bende tutunsam hayallerindeki en güzel yere.
..Bitsin şu uzaklıklar.Benim her hücreme sen sindin.Peki ben sende nerdeyim?İzin ver bende sende ufacıkta olsa yer edineyim.Dilime dolanmış adın.Dönüp dolaşıp senli cümlelerde kayboluyorum.Alfabem sen,noktam sen,virgülüm hep sen...Duymaz kimseler,ben rüzgara seni fısıldarım...
Kaçmalarla,kovalamacalarla yorulmadın mı?Otursan yanıbaşıma,paylaşsak aşka dair kozlarımızı.Sen konuş,ben sesinle sinerim.En uysal yanlarımla gelirim sana.Anlasana artık...Anlasana...Deliyim,divaneyim,pervaneyim sana...Veyahut sus...Konuşmasın dillerin,sessizliğinde dinleneyim.Bak bana kahverengilerinle...Bak ki dünyaya güveneyim.Yanılgılarımı sende temize çekeyim...
Kalbimi duy...Nefes nefese sana koşuyor.Düşe kalka buldum seni,elimden tutup sarsana beni....Çocuksu yanlarımla sev,hırçınlığımı sev,huysuzluğumu sev,inadımı,insanlığımı,yangınlarımı sev,yanılışlarımı sev,içimde köpüren ırmakları sev...Sev...Sev artık...Ümitsizlikle,ümidin arasında arafta çırpınmaktayım.İlacım,şifam,doğru yolum,vatanim,yurdum,dönüp dolaşıp geri geleceğim kürkçü dükkanım sen...Çevir beni yanlışlarımdan...Hadi!!!
`Noir`