Söndür Işıkları,Karanlığa Hapsol Benimle

Nuyageva

Bayan Üye

Söndür ışıkları,karanlığa hapsol benimle...
Düşlerimden sıyrılda gel,yanıbaşımda bekle...

Hayallerimi bölüşsene benimle...Bende tutunsam hayallerindeki en güzel yere.
..Bitsin şu uzaklıklar.Benim her hücreme sen sindin.Peki ben sende nerdeyim?İzin ver bende sende ufacıkta olsa yer edineyim.Dilime dolanmış adın.Dönüp dolaşıp senli cümlelerde kayboluyorum.Alfabem sen,noktam sen,virgülüm hep sen...Duymaz kimseler,ben rüzgara seni fısıldarım...

Kaçmalarla,kovalamacalarla yorulmadın mı?Otursan yanıbaşıma,paylaşsak aşka dair kozlarımızı.Sen konuş,ben sesinle sinerim.En uysal yanlarımla gelirim sana.Anlasana artık...Anlasana...Deliyim,divaneyim,pervaneyim sana...Veyahut sus...Konuşmasın dillerin,sessizliğinde dinleneyim.Bak bana kahverengilerinle...Bak ki dünyaya güveneyim.Yanılgılarımı sende temize çekeyim...

Kalbimi duy...Nefes nefese sana koşuyor.Düşe kalka buldum seni,elimden tutup sarsana beni....Çocuksu yanlarımla sev,hırçınlığımı sev,huysuzluğumu sev,inadımı,insanlığımı,yangınlarımı sev,yanılışlarımı sev,içimde köpüren ırmakları sev...Sev...Sev artık...Ümitsizlikle,ümidin arasında arafta çırpınmaktayım.İlacım,şifam,doğru yolum,vatanim,yurdum,dönüp dolaşıp geri geleceğim kürkçü dükkanım sen...Çevir beni yanlışlarımdan...Hadi!!!

`Noir`

---> Söndür Işıkları,Karanlığa Hapsol Benimle

Bitsin şu uzaklıklar.Benim her hücreme sen sindin.Peki ben sende nerdeyim?İzin ver bende sende ufacıkta olsa yer edineyim.Dilime dolanmış adın.Dönüp dolaşıp senli cümlelerde kayboluyorum.Alfabem sennoktam senvirgülüm hep sen...Duymaz kimselerben rüzgara seni fısıldarım...

Şu kısım çok hoşuma gitti emeğine sağlık yeşilim :)

En güzel şiirler ayrılıkta yazılır
Ellerini tuttugun birine şiir yazmak zor
Iste biz bu yüzden benciliz
Kim sever gerçekten sizi
kim sevinçlerinize sevinç kederlerinize keder olur
bilmiyoruz bilemiyoruz öyle sanıyorum ki hiç bir zamanda bilemeyecegiz

En güzel şiirler ayrılıkta yazılır
Ellerini tuttugun birine şiir yazmak zor
Iste biz bu yüzden benciliz
Kim sever gerçekten sizi
kim sevinçlerinize sevinç kederlerinize keder olur
bilmiyoruz bilemiyoruz öyle sanıyorum ki hiç bir zamanda bilemeyecegiz

Bitsin şu uzaklıklar.Benim her hücreme sen sindin.Peki ben sende nerdeyim?İzin ver bende sende ufacıkta olsa yer edineyim.Dilime dolanmış adın.Dönüp dolaşıp senli cümlelerde kayboluyorum.Alfabem sennoktam senvirgülüm hep sen...Duymaz kimselerben rüzgara seni fısıldarım...

Şu kısım çok hoşuma gitti emeğine sağlık yeşilim :)

Sarki dinlerken sözlerinde kurdugum hayalleri döküyorum satira Yasanmisliklar degilde,yasanamamisliklarin birikmisi belkide.Hosuma gidiyor yazmak ve yaziyorum .)Gecmiste kirik dökük anilari olanlarada Rabbim güzel anilar biraktiranlari nasip etsin diyorum.)

Kusumm komsumm sagol bi tanem .)Begenmene sevindim .))Okuyan gözlerinize saglik ...

Ateşte boğulup suda yanmak seninkisi : )

Hakikate giden yol hayallerden başlar : )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri