Son sözümüz Fenerbahçe!

' SeRcaN

Kayıtlı Üye

Başkan Aziz Yıldırım'ın, sorgusunda savcıya söylediği bu söz, taraftarı galeyana getirdi. Bugün yapmayı düşündükleri yürüyüşü izin almadıkları için iptal etmeyi düşünen taraftarlar, bu söz sonrası ne olursa olsun yürüyüşü gerçekleştirme kararı aldı.

Şike iddiaları soruşturması kapsamında takımlarının şike yapmakla suçlanmasıyla büyük şok yaşayan taraftarlar, tepkilerini bugün yapacakları yürüyüşle ortaya koymaya hazırlanıyor. İnternette örgütlenen taraftar grupları, günlerdir bugün geniş katılımlı bir yürüyüş düzenlendiğini açıklamış, daha sonra bunun için izin alınması gerektiği için yürüyüşün iptal edildiği duyurulmuştu. Ancak önceki gece geç saatlerde, bu gruplar, kararlarını geri aldıklarını ve yürüyüşe katılacaklarını duyurdu. Bunun nedeni ise Başkan Aziz Yıldırım’ın, sorgusunu yapan Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk’e verdiği ifadede sarfettiği bir sözdü. Yıldırım, ifadesini, “Bütün Fenerbahçeliler’in söylediği gibi; “Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe” diyerek bitirmiş, bu söz dün gazetelerde yer almıştı. Başkanın bu sözünden çok etkilenen taraftarlar, Fenerbahçe için hangi şartlarda olursa olsun, üstlerine düşeni yapmaları gerektiğini düşünerek, iptal etmeyi planladıkları yürüyüşü gerçekleştirme kararı aldı.

‘Herkes Fenerbahçe formasını giysin’

Taraftarların internetteki buluşma noktalarından olan antu.com’da günler öncesinden, “Fenerbahçemiz üzerine oynanan oyunlar ve amacı henüz netleşmemiş saldırılara karşı bütün Fenerbahçeliler’in birlik olarak oluşturacakları tepki büyük önem kazandı. Bütün camiayı kenetleyecek ve Fenerbahçe’ye sahip çıkacak olan Fenerbahçe’nin asıl sahibi Fenerbahçe taraftarı olacak. Bu şartlar altında milyonlarca Fenerbahçe taraftarına tarihi bir görev düşüyor.

Büyük Fenerbahçe`nin büyük taraftarı, pazar günü Kadıköy Eski Salı Pazarı’ndan 09:00’da konvoy halinde harekete geçerek, 12:00’de Topuk Yaylası’nda buluşuyor. Organizasyona şu an için İstanbul’daki tüm tribün grupları ve başta Düzce Fenerbahçe Derneği olmak üzere Marmara bölgesindeki tüm Fenerbahçe dernekleri katılım gösterecektir. Organizasyon sonunda hep birlikte 18:00’e doğru Bağdat Caddesi’ne geçilecek. Bu herhangi bir grubun değil, Fenerbahçe taraftarının organizasyonu. Bu yüzden gelecek tüm Fenerbahçe taraftarlarının sadece Fenerbahçe forması giymesi gerekiyor. Bu, bir seferberlik halidir ve büyük Fenerbahçe`nin büyük taraftarı üzerine düşen bu tarihi görevi görevi en iyi şekilde yerine getirecektir” denilmişti.

Aziz Yıldırım ne demişti?

“13 yıllık Fenerbahçe Kulübü Başkanlık döneminde kulübü aldığım yerden getirdiğim nokta malumdur. Suçlamaları kabul etmediğimi zaten belirttim. Bunları yapmadığımı da vicdanen belirtiyorum. Gizlilik ilkesine rağmen yayınlarda devletin emniyetinde çektirdiğim resimlerin kamuoyuna yansıması ve sanki suçluymuşum gibi kamuoyu oluşturmaya çalışılması, yayın ilkelerine uymayan iki gazetenin Kıbrıs’a kaçacağımı belirtmesi beni derinden yaralamıştır. Ben bu ülkenin evladıyım. 60 yaşındayım. Bu yaşımdan sonra da yaşayacağım topraklar Anadolu’dan başka yer olamaz. Öldüğüm zaman yatacağım mezarımın yeri de bellidir. Geçmişten gelen hınçlarını çıkartmak için aleyhime yayın yapan kuruluşların hepsini kınıyorum. Destek olanlara da camiam ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Rahatsızlıklarım, sağlık sorunlarım var. Kalbimde stent takılı, damarımda tıkanıklık, böbreğimde kist, şeker ve tansiyon hastalığım var. Gözaltına alındığımdan bu yana hemen hemen her gün hastaneye gidip geldim. Arzum yapmadığım ve samimi olarak söylediğim, işlemediğim bu suçlardan dolayı şahsımın serbest bırakılması, dışarıdan bu davanın devam etmesi, sonunda çıkacak karar neticesinde, suçumuz var ise cezasını çekmektir. Şu an sağlık nedeniyle bir yere, cezaevine gitmem beni zor durumda bırakacaktır. Fenerbahçe ve camiasını çok sevdiğimi söylüyorum. Tüm Fenerbahçeliler’in söylediği gibi dar ağacında olsam da son sözüm 'Fenerbahçe' olacaktır.”​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri