SoN SaaTLErim

dr_hunter

Banned
ArKDaşLAr BunLArı yAzaRKen Çok CiDDiyim SiteYe DönüŞüMüN 2.gününDe SizDen TekrAr AyRıLıyorum SaDeCE SizDen DeGiL Tüm dünYaDan.
BaBaM iFLAss Etti SiNiRLi SİniRini BeNden ÇıKArıyo suan içerde annemle kawga ediyo bu gun bu ewden buyuk şeyler olajak bu ewdeki şeytan ben mıyım yoksa başkasımı bu gün her şey belli olajak.

Bu İlk DeFa OLmuyo BeN SuÇLu DeGiLim bu EwDe BeNim Bir HarCamam OLmadı TaNrı BİliYo kiMiN suçLu OLduGunu...her keze elweda

kendindemisin dostum neyapmaya çalışıyosunn....

Sakin oL...

Kendine geL sen üstünden geLcek bi herifsinn...!

köpeklerın ewden gıdecek dedı

benden haber almassanız rapor size bilgi werır aynı yerde oturuyoruz
:S

hunterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

delırtme benı oglum neoluyo neyın var durum varsa soyle babanıda kaldırırız evınıde ama

olay ne
sakın ol bı yaa

hayatta hıc bısı ıcın olmeye degmez zor gelıyorsa cık kendın bekar hayatı yasa annenıde al sevıyorsan babanıda salla gıtsın ıhtıhar felan etmek kolay ama ınsan olmuyor olunce bıtecegını sanıyor ama asıl ıs ondan sonra baslıyor olunce yanı ama sunu da bıl 1ay once bende ıntahar ettım ama kurtulmusum ban oldurmeyen oldurmuyor vee anladım kı yasamak en guzelı bısılerı ıstedıgım ıcın olucektım ama olunce hıc bırını yapamam dedım vee herseye ınat yasıyorum o gune kadar selametle ustadım.........

papa yemege göturdu bu gun benı baska olaylara snrlenıp bana patlaı sadece suan normal ılgınız ıcın teşekkurler hepınız çok ıyısınız

sewılmek guzel bıse..

hayatta hıc bısı ıcın olmeye degmez zor gelıyorsa cık kendın bekar hayatı yasa annenıde al sevıyorsan babanıda salla gıtsın ıhtıhar felan etmek kolay ama ınsan olmuyor olunce bıtecegını sanıyor ama asıl ıs ondan sonra baslıyor olunce yanı ama sunu da bıl 1ay once bende ıntahar ettım ama kurtulmusum ban oldurmeyen oldurmuyor vee anladım kı yasamak en guzelı bısılerı ıstedıgım ıcın olucektım ama olunce hıc bırını yapamam dedım vee herseye ınat yasıyorum o gune kadar selametle ustadım.........

+++ USTAD ..

HAYATI YASAYANLARDAN DINLICEKSIN OGRENCEKSIN

sakin ol ya sinirden böle knşuyonn olabilir her ailede böle şeyle yaşanır bence birz sakinleş ondan sonra mantıklı düşün

ReLaX OL Az BaSKa Sebeb Ler Vardır SeYTan VsVs Deyılsın De :) ?Ama Az Kafanı ToparLa Oke.

dur sakın ol ana baba dır ne yapsa yerıdır ama sana demek ıstememıslerdır..
hem babanın su ankı psıkılojık durumu sınırden ded solemıs olabılır

hunterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

delırtme benı oglum neoluyo neyın var durum varsa soyle babanıda kaldırırız evınıde ama

olay ne
sakın ol bı yaa

wayy bee siz cidden harikasınız:)
umarım sorunlar çözüme kavuşmuştur dr_hunter dostum.Aile içerisinde olur bu tür vakalar.

bu kadar basit oLmamaLı hayatın seni cok ii anLıyorum ama kacarak veya bisiLerden vazgecerek bu durumu duzeLtemezsin benimde eniştem ifLas etti odamı bıraksın mucadeLeyi yada onun cocukLarıdamı cekip gitsinn gurban oLim akıLLı oL azcık..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri